Portekiz Primeira 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

20.07.2020 - 15:56

Portekiz Primeira 33’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Her hafta bir müsabakanın Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak yayınlandığı Portekiz Primeira’da haftanın şifresiz karşılaşması belli oldu. 33’üncü haftada Sporting-Vitoria Setubal mücadelesi 21 Temmuz Salı günü 21.00’den itibaren Uçankuş TV’de futbolseverlerle buluşacak.

Küme düşmememe yarışının nefes kestiği Liga NOS’ta 33’üncü hafta mücadeleleri Pazartesi ve Salı günleri oynanacak maçlarla sona erecek. Her hafta olduğu gibi bu hafta da bir müsabaka Uçankuş TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Geçtiğimiz hafta Braga-Belenenses mücadelesini ekranlara taşıyan Uçankuş TV’nin bu hafta şifresiz olarak futbolseverlerin huzuruna çıkaracağı müsabaka, Sporting-Vitoria Setubal oldu. Bu mücadeleyi Salı günü 21.00’den itibaren Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

Sporting, Porto’ya Direnemedi

Geçtiğimiz hafta Porto deplasmanına çıkan Sporting, sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Rakibine karşı maçın hiçbir anında ezilmeyen Yeşil Beyazlılar, ikinci yarıda gelen gollere engel olamadı. Porto da aldığı bu sonuçla şampiyonluğunu ilan etti.

İç saha performansıyla sezona damga vuran Sporting, 59 puanla üçüncü sırada yer alıyor. Son hafta Benfica deplasmanına çıkacak olan Sporting, bu deplasman öncesinde sırasını korumak için Setubal karşısında üç puan almak zorunda.

Üst Üste Alınan Kötü Sonuçlar Setubal’ı Dibe İtti

Vitoria Setubal ise karantina dönemi öncesinde 28 puanla orta sıralarda yer alıyordu ancak Haziran ayında lig yeniden başladığında Setubal’ın performansı adeta dibe vurdu. Karantina dönemi sonrasında oynadığı ilk iki maçtan beraberlikle ayrılan Vitoria Setubal, daha sonrasında oynadığı 6 maçtan da mağlubiyetle ayrıldı. Alınan bu sonuçlar, Setubal’ın 17’nci sıraya düşmesine sebep oldu.

Ligden düşmesi kesinleşen Aves’i bile yenemeyen Setubal, ligin 32’nci haftasında Famalicao’yu konuk etti. Ortada geçen mücadelede son dakika golüyle gülen taraf Famalicao oldu. Kötü gidişatı Sporting deplasmanında durdurmak isteyen Setubal, son hafta Belenenses’i konuk edecek.

Vitoria Setubal 2011’den Bu Yana Sporting Deplasmanında Kazanamıyor

Sporting ile Setubal’ın Lizbon’da oynadıkları müsabakalarda Sporting’in üstünlüğü dikkat çekiyor. Setubal rakibine karşı son deplasman galibiyetini 8 Mayıs 2011’de elde etti. Bu maçın ardından Jose Alvalade’de oynanan 8 lig maçını da kazanan taraf Sporting oldu.

Liga NOS 33’üncü haftasının öne çıkan mücadelelerinden Sporting-Vitoria Setubal mücadelesini, Salı günü 21.00’den itibaren şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.