Erman Toroğlu beIN Sports’un TFF 1. Lig Yayınlarını Eleştirdi

19.07.2020 - 21:57

Erman Toroğlu beIN Sports’un TFF 1. Lig Yayınlarını Eleştirdi

18 Temmuz Cumartesi günü beIN Sports ekranlarında TFF 1. Lig’den tam 6 maç naklen yayınlandı. Süper Lig’e yükselme mücadelesinin yaşandığı bu karşılaşmalar, A Spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun hedefindeydi. Yayınların kalitesini eleştiren Toroğlu, canlı skor verilmemesini de hedef aldı.

TFF 1. Lig’de Cumartesi günü oynanan maçlar sonunda, Süper Lig’e yükselen ikinci takım belli oldu. Hatayspor’un ardından BB Erzurumspor da mutlu sona ulaşarak, adını Süper Lig'e yazdırdı. 17.30’da başlayan mücadeleleri 6 farklı kanaldan futbolseverlerle buluşturan beIN Sports ise A Spor yorumcusu Erman Toroğlu’nun hedefindeydi.

Yayın Kalitesi ve Canlı Skor Olmaması Erman Toroğlu’nu Kızdırdı

A Spor yorumcularından eski hakem Erman Toroğlu, Galatasaray-Göztepe mücadelesinin devre arasında ekran karşısına geçti. Maçın ilk yarısını yorumladıktan sonra TFF 1. Lig maçlarına değinen Toroğlu, beIN Sports’un yayın kalitesini ve maçlarda altyazı ile canlı skor vermemesini eleştirdi. Erman Toroğlu beIN Sports’u eleştirirken şu ifadeleri kullandı:

Gittim bir yerde maçı seyrediyorum. Seyrettiğim yerde bir maçı verebiliyorlar.

Erman Toroğlu şöyle devam etti:

Bir maç olunca da, Erzurum maçına bakmak lazım. Çünkü o maçı alırsa diğerleri taca çıkacak. Maç 2-0 oldu, sonrasında 2-1 oldu. Maç 2-1 olunca çarşı karıştı. Maç 2-1 olunca, maç görüntüsünde ekranın altına palamut gibi puan durumu koymuşlar. 7 takımı yazmışlar. Sabit ama goller olunca filan değişmiyor. Top oraya gittiği zaman ben orayı göremiyorum. Orası kayboluyor. Topçu puan cetveline giriyor Altay’ın filan arasından çıkıyor. İkincisi maç 2-1 oldu, çarşı karıştı. Arkadaşlar diyorum bu Adana Demirspor maçı kaç kaç? Yazmıyor ki altta. Çocuklar internete filan giriyorlar, ağabey 2-0 Adana Demirspor önde diyorlar. Nasıl yayın yapıyorsunuz? Ayıptır. İnsan alta bir skor koyar. Sonra da diyorlar ki kulüplere biz size daha az para verelim. Sen önce iyi yayın yap.

Erman Toroğlu’nun eleştirilerinden beIN Sports kameramanları da nasibini aldı. beIN Sports yayınlarını izlerken başının döndüğünü ve midesinin bulandığını belirten Toroğlu’nun Ender Bilgin ile gerçekleştirdiği ''Devre Arası'' programının tamamını aşağıdan izleyebilirsiniz.