Beşiktaş-Fenerbahçe İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

19.07.2020 - 09:32

Beşiktaş-Fenerbahçe İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Süper Lig’de 33’üncü hafta maçları oynanıyor. 50 puanla 7’nci sırada bulunan Fenerbahçe, 56 puanla 4’üncü sırada bulunan Beşiktaş’a konuk oluyor. 

Beşiktaş Evinde Favori

Beşiktaş açısından Avrupa Ligi hedefi sürüyor. 3’üncü sıra Sergen Yalçın için ideal bir hedef. Fenerbahçe ise 5 ve 6’ncı sıra için ümitlenmiş durumda. Sergen Yalçın yönetiminde takım olma olgusunu daha fazla gösteren bir Beşiktaş izliyoruz. N'Koudou dışında önemli bir eksikleri olmayacak. Boateng ve Burak’ın yetişmesi bekleniyor. Sezonun son derbisinde Fenerbahçe’ye göre ne yaptığını bilen ve daha derli toplu bir takım göreceğimizi söyleyebilirim. Son 5 maçta 1 kez yenilen Beşiktaş kendi sahasındaki bu maça favori çıkıyor. 

Fenerbahçe Teknik Yönetim Anlamında Güven Vermiyor

Fenerbahçe tarafına gelirsek, derbiden daha çok Emre Belözoğlu’nun saha dışındaki varlığı konuşulur oldu. Yönetimsiz devam eden Sarı Lacivertli takımda Emre’nin liderliği de geçerek, teknik direktörlük havalarına bürünmesi takıma uzun vadede zarar verecek gibi görünüyor. Bu maçta da belirleyici olan isim Emre olacaktır. Sağ bekte Dirar’ın, Emre ile yaşanılan kavgadan sonra 11’de olması zor. Joker Ozan Tufan takviyesiyle sağ bek oluşabilir. Defansın göbeğinde ise durumları net olmayan oyuncular var. Fenerbahçe maçın ilk bölümlerinde Emre’nin hırsı ve takımı yönlendirmesiyle Ferdi ve Deniz’in oyunları ile Beşiktaş karşısında etkili olabilir. 2’nci yarıda ise oyuna ağırlığını koyan bir Beşiktaş izleriz. 

Ev sahibinin organize olmakta zorlanmayacağı daha fazla pozisyon üreteceği bir maç göreceğiz. Karşılıklı gol bahsi de düşünülebilir. Son 3 derbide kendi sahasında Fenerbahçe’ye karşı birden fazla gol atan Beşiktaş izledik. Değerli oran Beşiktaş 1.5 üstü gol atar seçimi 1.67’en İddaa’dan oynanabilir. 

Yazan: Aylin Bermant