Beşiktaş-Fenerbahçe Mücadelesi 22 Farklı Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

19.07.2020 - 01:18

Beşiktaş-Fenerbahçe Mücadelesi 22 Farklı Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi 2019/20 sezonunun son derbisi Beşiktaş-Fenerbahçe, dünyanın dört bir yanında naklen yayınlanacak. Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesinin toplam 22 farklı ülke/bölgede ekranlara geleceği açıklandı.

Türkiye Süper Ligi 2019/20 sezonunun son haftalarına girildi. Bu son haftaların en prestijli mücadelelerinden biri Pazar (19 Temmuz) günü 21.00’de Beşiktaş Vodafone Park’ta oynanacak. Beşiktaş’ın ezeli rakibi Fenerbahçe’yi konuk edeceği bu mücadelenin, dünyanın dört bir yanından toplam 22 ülke/bölgede naklen yayınlanacağı açıklandı.

Avrupa’da 6 Farklı Yayıncı Mücadeleyi Ekranlarına Taşıyacak

Türkiye Süper Ligi’nde haftanın keyifli mücadeleleri arasında yer alan Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesi, Avrupa’da 6 farklı yayıncı tarafından ekranlara taşınacak. Yayıncılar ve maçı futbolseverlerle buluşturacak ülkeler şu şekilde:

SportKlub 3: Slovenya

beIN Sports FR: Fransa

BT Sport: İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İrlanda

Sport 2: Çekya, Slovakya, Macaristan

Sport 4: İsrail

Look Sport 3: Romanya

Afrika ve Güney Amarika’da Yayıncılar Değişmedi

Afrika’nın neredeyse tamamında hizmet veren Canal+, Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesini ekranlara taşıyacağını açıkladı. Bunun yanında Win Sports ve Dazn platformları Kolombiya ve Brezilya’da derbiyi yayınlayacaklar.

DAZN: Brezilya

Win Sports: Kolombiya

Canal+: Afrika

Maç beIN Sports’un Faaliyette Olduğu Tüm Ülkelerde Yayınlanacak

Özellikle Asya ve Orta Doğu’da hizmet veren beIN Sports, tüm kanalları üzerinden bu mücadeleyi yayınlayacağını açıkladı. Dev maçın yayınlanacağı kanallar ve ülkeler şu şekilde:

beIN Sports Endonezya: Endonezya

beIN Sports HK: Hong Kong

beIN Sports Filipinler: Filipinler

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

beIN Sports Avustralya: Avustralya

beIN Sports Yeni Zelanda: Yeni Zelanda

Üç Mücadele Daha Yabancı Yayıncılar Tarafından İlgi Gördü

Türkiye Süper Ligi 33’üncü haftasında üç mücadelenin daha yabancı yayıncılardan ilgi gördüğü belirtildi. Cumartesi günü oynanacak olan Galatasaray-Göztepe mücadelesi farklı bölgelerde naklen yayınlandı. Bunun yanında şampiyonun belirlenme ihtimalinin olduğu Trabzonspor-Konyaspor ve Medipol Başakşehir-HK Kayserispor mücadeleleri çeşitli ülkelerdeki futbolseverlerle buluşacak.

Türkiye Süper Ligi 33’üncü haftasındaki bu kritik maçların Türkiye’deki yayıncısı ise her zaman olduğu gibi beIN Sports. 6 farklı kanaldan tüm mücadeleleri futbolseverlerle buluşturacak olan beIN Sports’un aynı saatte başlayan müsabakalar için konferans yayın yapıp yapmayacağı ise henüz netlik kazanmadı. Tüm bu müsabakaları Cumartesi ve Pazar günleri 21.00’den itibaren beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.