Alaves-Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

19.07.2020 - 09:09

Alaves-Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

İspanya Ligi’nde son hafta maçları oynanıyor. Barcelona, ligi 2’nci sırada bitiriyor. Alaves ligde kalmayı başardı. İki hedefsiz takım karşılaşıyorlar. 

Alaves Lige Tutunmayı Başardı

Alaves perşembe günü deplasmanda, iddiasız R.Betis’i yenerek ligde kalmayı başardı. Pandemiden sonra çok kötü bir tablo çizen Bask ekibi düşme potasına kadar gerilemiş ve teknik değişime gitmek zorunda kalmıştı. Real Madrid maçıyla beraber son 4 haftayı Juan Muniz yönetiminde geçirdiler. Getafe beraberliğinin ardından, Betis’ten 3 puanı kapıp son haftaya bırakmadan ligde kaldılar. Alaves için hep şunu söyledim. Garitano bu takımın potansiyelini kullanmasına bir türlü izin vermedi. 2 iyi forvete ve ekstra kanat oyunculara sahip bu takım daha iyi yerlerde olmalıydı. Bir takımın oyun planı uzun toplar atıp, forvetlerini buluşturmak olmamalı sadece. Muniz ile ligde kalmayı başardılar. Fakat Muniz ile devam ederlerse de, ortaya iyi birşeyler çıkabileceğini pek sanmıyorum. Barcelona maçında Aleix Vidal’ın da iyileşmesiyle as oyuncular sahada olabilir. 

Barcelona’da Herkes Birbirini Suçluyor

Barcelona hafta içi 10 kişi kalan Osasuna’ya kendi evinde yenilerek, ligi 2’nci sırada tamamladı. Şampiyonluk, üst üst beraberlik aldıkları o dönemde zaten gitmişti fakat Barcelona mantığı her zaman sonuna kadar mücadele etmektir. Bu yüzden Osasuna yenilgisinin onlara yakıştığını düşünmüyorum. Bu yenilginin ardından Messi ve Setien’in karşılıklı gazetelere demeçlerini gördük. Bir an önce lig bitsin diye bakan ve oynanan oyundan keyif almayan bir ekip izliyorum. Messi’nin de son maçlarda futboldan daha fazla başka şeylere konsantre olduğu ortada. 

İki taraf adına da hedefsiz bir maç izleyeceğiz. Barcelona’da Dembele ve Griezmann sakat. Suarez’in durumu şüpheli. Rakitic, Pique ve Junior Firpo cezalı. Alaves’te kaleci Pacheco ve defans Duarte sakat. Stoper Ely cezalı. Günün erken saatte oynanacak maçı olacak. Pek dokunulmasını tavsiye etmiyorum. Kadrolara göre tercihler yapılabilir. Setien bazı genç oyunculara şans verecektir. 2-3 gol arası bir skor görebiliriz. 3.5 altı bahsini İddaa’dan değerlendirebilirsiniz. 

Yazan: Aylin Bermant