Premier Lig 37’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

18.07.2020 - 23:39

Premier Lig 37’nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

TRT Spor ekranlarından Premier Lig 37’nci haftasında yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Pazartesi (20 Temmuz) günü Brighton & Hove Albion-Newcastle United mücadelesi 20.00’den itibaren TRT Spor’da futbolseverlerle buluşacak.

Geçtiğimiz hafta içi tam üç Premier Lig mücadelesini birden ekranlara getiren TRT Spor, Premier Lig 37’nci haftasında sadece bir maçı yayınlayacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren Brighton-Newcastle United karşılaşmasını 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Brighton & Hove Albion’a 1 Puan Yetecek

Matematiksel olarak halen düşme ihtimali bulunan Brighton, kalan iki haftadan sadece 1 puan çıkarması durumunda ligde kalmayı garantileyecek. Geçtiğimiz hafta Southampton deplasmanından iyi bir oyun ortaya koyan Graham Potter’ın öğrencileri, bu hafta iç sahada formsuz Newcastle’ı geçerek son haftaya stressiz girmek isteyecekler.

Geçtiğimiz hafta TRT Spor ekranlarından yayınlanan mücadelede Southampton’a konuk olan Brighton, özellikle mücadelenin ilk yarısında pozisyon üretmekte zorlanmadı. Maupay ile öne geçen deplasman ekibi, ikinci yarıda Ings’in golüne engel olamayınca sahadan 1 puanla ayrıldı.

Newcastle United İddiasız Kaldı

Karantina dönemi sonrasında oynadığı ilk 4 maçta 8 puan toplayarak 43 puana yükselen Newcastle United, kümede kalmayı bu sonuçlarla garantilemişti. Daha sonrasında çıktığı üç maçı da kaybeden Newcastle’ın ligde herhangi bir iddiası kalmadı.

Son dönemde satın alma işlemiyle gündemi meşgul eden Newcastle United’ın son 3 maçta yediği toplam 10 gol, Brighton’ın iştahını arttırıyor.

Aralarındaki Son 5 Maçta Sadece 4 Gol Çıktı

Newcastle United, son dönemde kalesini gole kapamakta zorlansa da Brighton karşısında geçtiğimiz dönemlerde bunu başarmıştı. İki ekibin birbirleriyle oynadıkları son 5 maçta sadece 4 gol atıldı. Bu maçların ikisinde 0-0 sonucu çıkarken, bir maç 1-1 sona erdi. Kalan iki maçta ise 1-0’lık sonuçlarla gülen taraf Brighton olmuştu.

Premier Lig’de oynanan maçlarda henüz rakibini mağlup edemeyen Newcastle United, rakibine karşı son galibiyetini Championship’te 2017 yılında almıştı. Bu şanssızlığı Premier Lig 37’nci haftasında bozmak isteyen Newcastle United ile Brighton arasındaki mücadeleyi Pazartesi günü 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak izleyebilirsiniz.