Netflix’in Yeni Spor Belgeseli "Anelka: Misunderstood" 5 Ağustos’ta Yayında

17.07.2020 - 22:50

Netflix’in Yeni Spor Belgeseli "Anelka: Misunderstood" 5 Ağustos’ta Yayında

Spor belgeselleriyle son dönemde ilgi çeken Netflix, bu belgesellere bir yenisini ekleyeceğini duyurdu. 5 Ağustos’ta, bir dönem Fenerbahçe forması da giyen Nicolas Anelka’nın hayatı, Anelka: Misunderstood belgeseliyle futbolseverlerin huzuruna çıkacak.

The Last Dance dizisi ile spor belgeselleri noktasında fark yaratan Netflix, bu tarz içeriklerin sayısını arttırmaya karar vermişti. Bu bağlamda birçok belgeselin yer aldığı Netflix’in orijinal içerikleri arasına 5 Ağustos’ta Anelka: Misunderstood belgeseli de eklenecek. Fransız yıldız Nicolas Anelka’nın hayatının anlatılacağı bu belgeselin futbolseverler tarafından ilgi görmesi bekleniyor.

Netflix Fransa Belgeselin Fragmanını Yayınladı

5 Ağustos’ta yayınlanacağı açıklanan Anelka: Misunderstood belgeselinden ilk görüntüler de futbolseverlerle paylaşıldı. Belgeselin tanıtımında ise şu ifadelere yer verildi:

Çekilmez mi, benzersiz mi yoksa her ikisi de mi? Ünlü Fransız futbolcu Nicolas Anelka’nın tartışmalı mirası, bu korkusuz belgeselde inceleniyor.

Netflix Fransa’nın paylaştığı fragman görüntüsünde ise, “Herkes onun ismini biliyor ama çok azı gerçekten onu tanıyor. Anelka: Misunderstood 5 Ağustos’ta Netflix’te”, ifadelerine yer verildi. Ayrıca fragmanda Patrice Evra, Robert Pires, Thiery Henry, Arsene Wenger, Paul Pogba, Emmanuel Petit ve Didier Drogba boy gösterdi. 

Netflix Spor İçeriklerini Arttırıyor

Geçtiğimiz aylarda The Last Dance ile fark yaratan Netflix’in spor içeriklerinin sayısı her geçen gün biraz daha artıyor. Spor belgesellerinin yanında spor dizilerine de yer veren platformun son yıllarda başta futbolseverler olmak üzere tüm spor tutkunlarını memnun etmeyi başardığı görülüyor.

First Team: Juventus mini dizisiyle dikkat çekmeyi başaran Netflix, daha sonra benzer bir içeriği Sunderland Til I Die ile futbolseverlerin huzuruna çıkardı. Geçtiğimiz yıl Maradona’nuın Meksika macerasını anlatan Maradona in Mexico mini dizisi de birçok futbolseverden tam not almayı başarmıştı. Boca Juniors Confidential ise Netflix’in bir diğer spor mini dizisi olarak futbolseverlerin beğenisine sunuldu.

Futbol dizilerinin yanında özel spor belgesellerine de yer veren Netflix’in Antoine Griezmann: The Making of a Legend belgeseli oldukça ilgi ile karşılanmıştı. Bu belgeselin yanına 5 Ağustos tarihinde Anelka: Misunderstood belgeselini ekleyecek olan Netflix, benzer geri dönüşleri bu belgeselde de almayı planlıyor.