17-18-19 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

16.07.2020 - 21:11

17-18-19 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Liglerde son haftalara girilmesiyle birlikte artık çoğu maç, aynı saatte başlıyor. Bu da iyi müsabakalar arasında bir tercihte bulunulmasına sebep oluyor. 17, 18 ve 19 Temmuz tarihlerinde öne çıkan spor organizasyonları ve bu tarihlerdeki şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

İsim olarak sönük duran ama oldukça önemli birçok müsabakanın yayınlanacağı Cuma gününde öne çıkan mücadeleler şu şekilde:

19.30 Huddersfield-West Bromwich: Championship’te son iki haftaya giriliyor. Premier Lig’e kimin yükseleceği ve kimin League One’a düşeceği halen netlik kazanmadı. Huddersfield-West Bromwich mücadelesi ise her iki bölümü de yakından ilgilendiriyor. Slaven Bilic yönetiminden West Bromwich, Fulham karşısında aldığı beraberlikle artık kredisini tüketti. Direkt olarak Premier Lig’e çıkmak istiyorlarsa, bu deplasmandan galip ayrılmak zorundalar. Huddersfield da kazanarak son haftaya sorunsuz girmek istiyor. Bu keyifli mücadeleyi 19.30’dan itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

22.00 West Ham United-Watford: Premier Lig’de alt sıraları yakından ilgilendiren West Ham-Watford mücadelesi, günün keyifli karşılaşmaları arasında kendine yer bulmuş durumda. Geçtiğimiz hafta sonu kazanarak biraz olsun nefes alan iki takımdan biri, bu maçta tamamen rahatlama şansını yakalayacak. Kazananın son haftalara rahat gireceği, kaybedeninse sorun yaşayacağı West Ham-Watford mücadelesi, 22.00’den itibaren S Sport Plus, S Sport ve İdman TV üzerinden izlenebilecek. 

22.00 Fuenlabrada-Elche: İspanya La Liga için sezon başından bu yana mücadele eden Fuenlabrada ile Elche’nin bu mücadeleleri adeta tek bir maça sıkıştı kaldı. Bitime iki hafta kala 6’ncı sıradaki Elche’nin 58, 7’nci sıradaki Fuenlabrada’nın 57 puanı bulunuyor. Kazanan son haftaya play off hattında girecek. Beraberlik durumunda Vallecano’nun iki takımı birden geçme şansı bulunuyor. Bu kritik mücadeleyi 22.00’den itibaren, La Liga SmartBank Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Oldukça keyifli mücadelelerin yer aldığı Cumartesi programında öne çıkardığımız karşılaşmalar şu şekilde:

14.30 Stoke City-Brentford: Premier Lig’e direkt olarak çıkma şansı halen bulunan Brentford, alt sıralardaki Stoke City’e konuk oluyor. Her koşulda şapkadan tavşan çıkarmayı başaran Benrahma ve Watkins’in bu deplasmanda neler yapacağı merak konusu. Keyifli geçmeye aday olan bu mücadeleyi 14.30’dan itibaren, beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebilirsiniz.

18.15 Verona-Atalanta: Bir yerde Atalanta maç yapıyorsa, o maçı oturup izlediğinizde kesinlikle pişman olmuyorsunuz. Hafta içi yedek ağırlıklı çıktıkları Brescia maçında 6 gollü galibiyet aldılar. Napoli’nin gol rekorunu kırmalarına da sadece 2 gol kaldı. Bunun yanında Verona teknik direktörü Ivan Juric de, eldeki kadrodan maksimum verim almayı başaran bir isim. Juric-Gasperini kapışmasını izleyenlerin pişman olmayacağını düşünüyoruz. 18.15’ten itibaren beIN Sports ve beIN Connect üzerinden Verona-Atalanta karşılaşmasını izleyebilirsiniz.

21.45 Arsenal-Manchester City: FA Cup’ta finalist belli oluyor. Arsenal ile Manchester City kozlarını Wembley’de paylaşıyorlar. Günün sonucu merakla beklenen bu dev mücadelesinin şifresiz olarak yayınlanacak olması da, Türkiye’deki futbolseverlerin ilgisini arttıracaktır. 21.45’ten itibaren TRT Spor  ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar günü futbol dışında iki farklı organizasyonun izlenebileceğini düşünüyoruz. Günün öne çıkan karşılaşmaları şu şekilde:

05.00 Deiveson Figueiredo-Joseph Benavidez: UFC’de dev kapışma saat 05.00’te hem S Sport ekranlarında, hem de S Sport Plus platformunda olacak. Mart ayında rakibini mağlup eden Figueiredo, bunu tekrarlamak istiyor. Diğer yandan oyuncunun yaklaşık 5 gün önce Covid-19 testinin pozitif çıkması, daha sonra bu testin negatife dönmesi ve çeşitli dedikodular mücadeleyi daha da ilginç hâle getiriyor. 05.00’te başlayacak olan bu karşılaşmanın öncesinde de 4 farklı dövüş sizleri bekliyor olacak. Tüm karşılaşmalar S Sport’tan naklen yayınlanacak.

16.00 Formula 1 Macaristan GP: Geçtiğimiz hafta Styrian Grand Prix’si tam olarak beklentileri karşılayamadı. Yarışın başında Ferrari’lerin yarış dışı kalması ve son turlarda Bottas’ın Verstappen’i geçip ikinci olması, yarışın öne çıkan anlarıydı. Macaristan’da ise Ferrari’nin nasıl döneceği merak konusu. 16.00’dan itibaren S Sport, S Sport Plus ve İdman TV üzerinden bu yarışı takip edebilirsiniz. Hemen öncesinde Moto GP İspanya Grand Prix’si de takip edilebilecek organizasyonlardan. Bu yarış da S Sport ekranlarında olacak. 

21.00 Beşiktaş-Fenerbahçe: Türkiye’de bir derbi varsa sıralamadan bağımsız, haftanın en önemli maçlarının başında ilgili maç geliyor. Bu hafta da Beşiktaş-Fenerbahçe mücadelesi haftanın eğlenceli geçmeye aday mücadelelerin arasında kendine yer bulmuş durumda. 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz. Bu mücadelenin alternatifi olarak alt sıraları yakından ilgilendiren Çaykur Rizespor-BtcTürk Yeni Malatyaspor mücadelesi öne çıkıyor. Özellikle Hikmet Karaman’ın geçtiğimiz yıllarda Çaykur Rizespor’dan “olaylı” ayrılması ve Ünal Karaman’ın hafta içi istifa etmesi maçı daha da ilgi çekici hâle getiriyor. 

Haftanın Şifresiz Maçları

Son haftalara giriliyor olması şifresiz maç sayısında bir azalmanın yaşanması anlamına geldi. Bu haftanın şifresiz maçlar konusunda yıldızı ise TRT Spor. 18 Temmuz günü 21.45’ten itibaren Arsenal-Manchester City ve 19 Temmuz günü 20.00’den itibaren Manchester United-Chelsea mücadeleleri TRT Spor’da şifresiz olarak yayınlanacak.

FA Cup yarı finallerini şifresiz ekranlara getiren TRT Spor’u dijital platformlar takip edecek. La Liga Smartbank ve Belarus Vysshaya’da tüm mücadeleler liglerin Youtube kanallarında olacak. LoL Şampiyonluk Ligi karşılaşmaları da Youtube üzerinden naklen izlenebilecek.

Türkiye’de kolaylıkla izlenebilen Azeri kanalları CBC Sport ve İdman TV, bu hafta gerek İspanya’dan gerekse İngiltere’den birçok mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak. Ayrıca dünyanın dört bir yanından birçok maç, her zaman olduğu gibi Bilyoner TV üzerinden şifresiz izlenebilecek.