10-11-12 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

10.07.2020 - 00:06

10-11-12 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Futbol dışında izlemeye değer iki farklı spor organizasyonunun yer aldığı 10, 11 ve 12 Temmuz’da öne çıkan spor organizasyonlarını ve haftanın şifresiz maçlarını sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

Cuma günü listesinin son haftalardan daha da dar olduğu görülüyor. Bu listede öne çıkanları şu şekilde sıralayabiliriz.

21.00 Brad Foster-James Beech: Türkiye televizyonlarına boks, 10 Temmuz Cuma günü Frank Warren Boks gecesi ile geri dönüyor. Bu organizasyonun en dikkat çekici müsabakası ise Brad Foster ile James Beech arasında oynanacak. Horoz sıklet unvan mücadelesinde bu zamana kadar yenilgi yüzü görmeyen iki ismin bu dev kapışmasını, S Sport 2 ve S Sport Plus üzerinden izleyebilirsiniz.

21.15 Sporting-Santa Clara: Boks müsabakasına alternatif arayanlar soluğu Uçankuş TV’de alabilirler. Portekiz Primeira 31’inci hafta mücadelesinde Sporting, Santa Clara’yı konuk edecek. İki hafta önce Benfica’ya büyük bir sürpriz yaparak dikkat çeken Santa Clara’nın, aynı sürprizi Sporting’e yapıp yapamayacağının yanıtı Uçankuş TV ekranlarında verilecek. 21.15’ten itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

23.00 Real Madrid-Alaves: Emin adımlarla şampiyonluğa giden Real Madrid, Alaves’i konuk ediyor. Kazanarak son 3 hafta öncesinde büyük avantajını sürdürmek isteyen Real Madrid’in, ligin alt sıralarındaki Alaves’i konuk edeceği bu mücadeleyi CBC Sport ve Spor Smart ekranlarından izleyebileceksiniz. 

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi ise İngiltere Championship ile başlayıp, İtalya Serie A ile maç izleme serüveni bitirilebilir. Günün öne çıkan maçları şu şekilde:

14.30 Derby County-Brentford: Futbol kalitesi olarak tatmin eder mi emin değiliz ama maçın tansiyonu kesinlikle bu müsabakayı izlemek için yeterli olacaktır. Cocu yönetiminde son dönemin çıkışta ekibi Derby, kendini play offa atmanın hesaplarını yapıyor. Brentford ise direkt olarak ilk iki sıraya yükselip, adını Premier Lige yazdırmanın peşinde. Haftanın en kritik maçı olan Derby-Brentford mücadelesini, 14.30’dan itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarından izleyebileceksiniz.

20.30 Valladolid-Barcelona: Ara sonrasında beraberliklere abone olan Valladolid, artık hata yapma lüksü kalmayan Barcelona’yı konuk ediyor. Enes Ünal’ın da ilk 11’de sahaya çıkmasının beklendiği bu mücadele, 20.30’dan itibaren Spor Smart ve CBC Sport ekranlarında olacak.

22.45 Juventus-Atalanta: Haftanın en keyifli geçmesi beklenen mücadelesi ise, İtalya’da oynanacak. Hafta içinde 2-0 öne geçtiği mücadeleyi kaybeden Juventus, ligin en keyifli futbolunu oynayan Atalanta’yı konuk edecek. Bol gollü ve yüksek tempolu geçeceği tahmin edilen bu mücadeleyi, 22.45’ten itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Pazar gününe damga vuran kanal S Sport olacak. Günün en ilgi çekici organizasyonları ise şu şekilde:

16.00 Formula 1 Styrian GP: İnanılmaz bir Avusturya Grand Prix’sinin ardından, sırada Styrian Grand Prix’si var. İlk yarışta podyum göremeyen Hamilton’ın neler yapacağını, McLaren’in başarısının devam edip etmeyeceğini ve daha birçok sorunun cevabını bu yarışta öğreneceğiz. 16.00’dan itibaren S Sport ve S Sport Plus üzerinden bu yarışı takip edebilirsiniz. 

18.30 Tottenham-Arsenal: Kuzey Londra derbisinde Tottenham, Arsenal’i konuk edecek. Avrupa kupalarını hedefleyen bu iki ekibin nefes kesecek mücadelesi S Sport ve İdman TV ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. 18.30’dan itibaren bu mücadeleyi, naklen izleyebilirsiniz. Bu mücadeleye alternatif arayanlar ise 17.30’da beIN Sports ekranlarından yayınlanacak Altay-Erzurum BB mücadelesine göz atabilirler. Üst sıraların kaderi bu mücadelede belli olacak. 

21.00 Fenerbahçe-DG Sivasspor: Futbol kalitesi olarak ne kadar iyi olacağı şüpheli olsa da, 3 ile 7’nci sıradaki takımların puan olarak birbirlerine yakın olmaları ve Trabzonspor’un ceza alma ihtimali, bu maçı önemli bir hâle getiriyor. Haftanın kritik mücadelelerinden Fenerbahçe-DG Sivasspor mücadelesini, beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

10, 11 ve 12 Temmuz’da TV’de ve dijital platformlarda şifresiz olarak yayınlanacak birçok müsabaka bulunuyor. Bu müsabakaların ilki 10 Temmuz günü 21.15’te başlayacak. Portekiz Primeira’da Sporting-Santa Clara mücadelesini Uçankuş TV ekranlarından izleyebilirsiniz.

11 Temmuz’a geçtiğimizde ise iki şifresiz maçı karşımızda buluyoruz. TRT Spor ekranlarından 14.30’da Watford-Newcastle United mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz. Bunun yanında saatler 18.00’i gösterdiğinde D-Smart Youtube kanalında Osasuna-Celta Vigo mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

İspanya La Liga Smartbank ve Belarus Vysshaya’da tüm maçlar liglerin Youtube kanalında şifresiz olarak yayınlanacak. LoL Şampiyonluk Ligi ve Espor Zula Süper Ligi müsabakaları da Youtube üzerinden birçok spor tutkunuyla buluşacak.

Bütün bunların yanı sıra, bu hafta da dünyanın dört bir yanından spor müsabakaları İdman TV, Bilyoner TV ve CBC Sport’ta şifresiz olarak yayınlanacak.