Portekiz Primeira 31'nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

09.07.2020 - 21:12

Portekiz Primeira 31'nci Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Liga NOS 31’inci haftasında Uçankuş TV ekranlarından yayınlanacak şifresiz maç belli oldu. Cuma (10 Temmuz) günü 21.15’ten itibaren Sporting-Santa Clara mücadelesi Uçankuş TV’de futbolseverlerle buluşacak.

Portekiz Primeira’da ara sonrasında bir hafta hariç tamamen Sporting maçlarını ekranlara getiren Uçankuş TV, ligin 31’inci haftasında da yayın akışına Sporting mücadelesini dahil etti. Cuma günü saatler 21.15’i gösterdiğinde Sporting-Santa Clara mücadelesini şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebileceksiniz.

Sporting 4 Maç Aradan Sonra Puan Kaybetti

Ara sonrasında oynadığı son 4 maçtan da galibiyetle ayrılan Sporting, 30’uncu haftada Moreirense deplasmanındaydı. Uçankuş TV ekranlarından yayınlanan bu mücadele 0-0 sona erdi ve Sporting 4 maç aradan sonra ilk kez puan kaybetti.

Karantina döneminin ardından oynadığı 5 maçta 13 puan çıkaran Sporting, aldığı bu sonuçlarla üçüncü sıraya yükselmişti. Moreirense deplasmanında da galip gelerek, Benfica’yı takibini sürdürmek isteyen Sporting’de hesap tutmadı. Mücadelenin ilk yarısında pozisyona giremeyen Sporting, ikinci yarıda rakibinin de 10 kişi kalmasıyla etkinliği arttırdı. Girilen pozisyonlar değerlendirilemeyince mücadele 0-0 sona erdi. Sporting, aldığı bu beraberlikle puanını 56’ya yükseltti.

Santa Clara İki Haftadır Kaybediyor

Benfica’yı son derece enteresan bir maç sonunda 4-3 ile geçmeyi başararak dikkat çeken Santa Clara, bu mücadelenin ardından oynadığı iki maçı da kaybetti. 38 puanı bulunan Santa Clara’nın ligin geri kalanı için herhangi bir iddiası bulunmuyor.

Geçtiğimiz hafta Maritimo’yu konuk eden Santa Clara, sahadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Bir önceki hafta da Boavista’ya mağlup olan Santa Clara, bu kötü seriyi Sporting karşısında bozmayı hedefliyor.

İki Takım Arasındaki 10’uncu Randevu

Sporting ve Santa Clara daha önce 9 kez karşı karşıya geldiler. Bu mücadelelerin 7’sinde gülen taraf Sporting olurken, iki maç da beraberlikle sonuçlandı. Bunun yanında oynanan son 6 maçı kazanan taraf Sporting oldu.

Ligde oynadığı son 7 iç saha maçını da kazanan Sporting, bu seriyi Santa Clara önünde devam ettirmek istiyor. Santa Clara ise Benfica’ya yaptığı sürpriz Sporting’e de yapmanın peşinde.

Sporting-Santa Clara mücadelesini Cuma günü 21.15’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.