Galatasaray-Trabzonspor İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

05.07.2020 - 10:28

Galatasaray-Trabzonspor İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Süper Lig’de 30’uncu hafta maçları oynanıyor. 52 puanla 4’üncü sırada bulunan Galatasaray, kendi sahasında 58 puanla 2’nci sıradaki Trabzonspor’u ağırlıyor. 

Eksiklerine Rağmen İyi Oynayabileceğini Gösterdi

Zirveyi şekillendirecek bir kapışma izleyeceğiz. Başakşehir karşısında daha iyi olan ve son dakikaya kadar galibiyet kovalayan bir Galatasaray vardı. Genel anlamda Sarı Kırmızılı ekibin iyi oynadığı, beklenenden daha fazla pozisyona girdiği bir maç izledik. Forvet eksikliğini hissettiler ama defansta eksikler kapatılabildi. Sakatlanana kadar Lemina, sonradan dahil olan Emin Bayram da, tandemde etkili müdahaleler yaparak atakları olgunlaşmadan savuşturdular. Trabzonspor maçı öncesi Marcao dönüyor. Ahmet ve Mariano’nun da cezaları bitti. Lemina sakatlandı. Muslera ve Andone sakat. Adem cezalı. Onyekuru da takımdan ayrıldı. Yine Emre Akbaba’nın forvette yer alacağı bir Galatasaray göreceğiz. Falcao’nun bir ihtimal kadroda olması beklenebilir. 

Galatasaray: Okan; Mariano, Emin, Marcao, Saracchi, Seri, Donk, Belhanda; Feghouli, Emre, Ömer. 

Trabzonspor Kalesini Kapatamıyor

Trabzonspor da, son haftaları sakatları nedeniyle as kadrosunu toparlayamadan geçirdi. Bu dönemde yaşadıkları puan kayıpları şampiyonluk yarışında yara almalarına neden oldu. Yine de Başakşehir’le birlikte, şampiyonluğun iki güçlü adayı konumundalar. Trabzonspor adına iyi haber, Ekuban ve Abdülkadir Parmak’ın oynamaya hazır hale gelmesi. Nwakaeme ise kadroda yer alabilir ama ilk 11’de riske edilmeyebilir. Trabzonspor, hücum kadrosuyla Galatasaray’a oranla daha fazla şeyler vadediyor. Diğer yandan Hüseyin Hoca ile çok az maçı gol yemeden tamamlayabildiler. Uğurcan’ın ekstra performanslarına karşın, kalesini gole kapatamayan bir Trabzonspor izliyoruz. 

Trabzonspor: Uğurcan; Kamil Ahmet, Da Costa, Campi, Novak; N’Diaye, Sosa; Abdülkadir Ömür, Ekuban, Guilherme, Sörloth.

Başakşehir’in kazanmasının ardından iki taraf adına da kazanmak önemli. Bu yüzden beraberlikle yetinmeyen iki takım göreceğimizi düşünüyorum. 2.5 üstü bahsini 1.48 orandan deneyebilirsiniz. 

Yazan: Aylin Bermant