Villarreal-Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

05.07.2020 - 10:20

Villarreal-Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 34’üncü hafta oynanıyor. Şampiyonluk yarışında olan Barcelona, Şampiyonlar Ligi’ni zorlayan 5’inci sıradaki Villarreal’e konuk oluyor. 

Villarreal Formsuz Takımlarla Oynadı, İyi Değerlendirdi

Villarreal, Pandemi döneminden sonra fikstürünü iyi kullanan ve formunu devam ettiren bir takım oldu. Bu dönemde Betis, Valencia, Granada gibi formsuz takımlarla oynamaları şanslarına oldu. Çünkü öne geçtikleri bu kapışmalarda rakipler tepki veremediler ve Sarı denizaltıları zorlayamadılar. Sevilla müsabakası ise, tam tersi geçti. 2 kere öne geçen, kendi sahasında oynayan Calleja’nın ekibi, her defasında Sevilla’ya yakalandı. Endülüs ekibi maçın son bölümünde kazanmaya yakın olan ve Villarreal’e göre maçın son bölümlerini daha iyi oynayan takım olmuştu. 

Villarreal: Asenjo; Mario, Albiol, Pau Torres, Alberto Moreno; Chukwueze, Anguissa, Cazorla, Trigueros; Gerard ve Paco

Barcelona Son Virajda

Barcelona şampiyonluk yarışında bir haftada 4 puan geriye düştü. Celta ve Atletico beraberlikleri normal ve beklenen kayıplardı. Daha önce de söylediğim gibi Barcelona pozisyon veriyor, her takım Barça’ya karşı skor üretebilir. Diğer yandan kazanmak adına 2’den fazla gole ihtiyaçları olduğu açık. Bunun için de Messi ve Suarez dışında, gole katkı veren oyunculara ihtiyaçları var. Son 3 maçın sürprizi Puig’ti. Puig hareketli oyunuyla ceza sahası önünde Barcelona’nın arayıp da bulamadığı oyuncu tipi. Yine de Griezmann’ın kullanılamaması ve kanat forvet tipinde oyuncu eksikliği Barça’yı zorluyor. Roma’ya giden Carles Perez bile kadroda olsaydı fark yaratabilirdi. 

Barcelona: Ter Stegen; Sergi Roberto, Pique, Lenglet, Alba; Vidal, Busquets, Puig; Messi, Suarez, Ansu Fati

Katalanlar zorlu bir deplasmanda. Yine beraberlik ihtimali kuvvetli. Celta ve Atletico karşısında, aslında öne geçen bir Barça izledik. Fakat rakiplerinin de oynamasına fazlasıyla izin verdiler. Orta saha etkinliğinin az olacağı, topu alan takımın golü düşüneceği bir maç göreceğiz. İlk yarıdan gollü bir maç bekliyorum. İlk yarı 1.5 üstü seçimi 2.05 oranıyla denenebilir. 2-2, 2-3 skorlarına yakınım. 

Yazan: Aylin Bermant