Galatasaray-Trabzonspor Mücadelesi 26 Farklı Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

05.07.2020 - 10:14

Galatasaray-Trabzonspor Mücadelesi 26 Farklı Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi 30’uncu hafta mücadelesinde Galatasaray, Trabzonspor’u konuk edecek. Pazar günü 21.00’de başlayacak olan bu mücadele, 26 farklı ülke/bölgeden naklen yayınlanacak.

Son dönemde birçok ülkeden naklen yayınlanarak sükse yapan Türkiye Süper Ligi’nde 30’uncu haftanın en çok dikkat çeken maçı, Galatasaray-Trabzonspor oldu. Afrika, Avrupa, Okyanusya, Güney Amerika ve Asya’da birçok kanal, mücadeleyi ekranlarına taşıyacağını duyurdu.

Avrupa’nın Dört Bir Yanından Mücadele Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi’nde haftanın en kritik mücadelesi olan Galatasaray-Trabzonspor, 21.00’den itibaren dünyanın çeşitli bölgelerinden futbolseverlerle buluşacak. Türkiye dışında da, birçok Avrupa ülkesinde mücadelenin naklen yayınlanacağı açıklandı. Avrupa’da mücadeleyi yayın akışına dahil eden ülkeler ve kanallar şu şekilde:

SportKlub 2: Slovenya, Makedonya, Karadağ, Sırbistan, Bosna Hersek

beIN Sports FR: Fransa

BT Sport: İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İrlanda

Sport 1: Çekya, Slovakya, Macaristan

Sport 2: İsrail

Güney Amerika’da 2, Afrika’nın Tamamında Tek Yayıncı Olacak

Geçtiğimiz haftalarda Güney Amerika’da DAZN ve Win Sports maçları yayınlayacağını açıklamıştı. Bu hafta da yayın akışında herhangi bir değişikliğe gidilmedi ve bu iki kanal, maçı yayınlayacaklarını takipçileriyle paylaştı.

Bununla birlikte Afrika’da ise Canal+ maçı naklen yayınlayacağını açıkladı. Togo, Nijerya, Mali, Moritanya, Senegal ve daha birçok ülkede Galatasaray-Trabzonspor mücadelesi ekranlara gelecek.

DAZN: Brezilya

Win Sports: Kolombiya

Canal+: Afrika

Asya, Okyanusya ve Kuzey Amerika’da beIN Sports Mücadeleyi Ekranlara Taşıyacak

Asya, Okyanusya ve Kuzey Amerika’da ise beIN Sports’un kanalları, mücadeleyi ekranlara taşıyacağını açıkladı. Japonya dışında neredeyse tüm ülkelerde, beIN Sports imzası dikkat çekiyor. Japonya’daki resmi yayıncı ise DAZN platformu oldu.

beIN Sports Endonezya: Endonezya

beIN Sports HK: Hong Kong

beIN Sports Filipinler: Filipinler

beIN Sports Xtra: Kanada ve ABD

DAZN: Japonya

beIN Sports Avustralya ve Kayo Sports: Avustralya

beIN Sports Yeni Zelanda: Yeni Zelanda

Kritik Mücadele beIN Sports HD 1 Ekranlarında

Şampiyonluk yolunda hata yapma lüksü kalmayan Galatasaray ve Trabzonspor’un karşı karşıya geleceği bu mücadele, Türkiye’de her zaman olduğu gibi beIN Sports ekranlarında olacak. 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 kanalından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.