Portekiz Primeira 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.07.2020 - 12:22

Portekiz Primeira 30’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Portekiz Primeira’da heyecan, 30’uncu hafta maçlarıyla devam ediyor. Uçankuş TV ekranlarından her hafta bir maçın şifresiz olarak yayınlandığı ligde, haftanın şifresiz maçı Moreirense-Sporting Lisbon mücadelesi oldu. 6 Temmuz Pazartesi günü, 23.00’ten itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Karantina döneminde Portekiz Liga NOS maçlarını ekranlarına taşıyan Uçankuş TV’de haftanın maçı belli oldu. Son 4 haftadır Sporting maçlarını futbolseverlerle buluşturan Uçankuş TV, bu hafta da geleneği bozmadı. Pazartesi günü 23.00’ten itibaren Moreirense-Sporting mücadelesi, Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

Moreirense 3 Maçtır Kaybetmiyor

Ligde orta sıralarda kalması bir nevi kesinleşen Moreirense, karantina döneminden sonra da zor gol yiyen ve kaybetmeyen yapısını korumayı başardı. Son 11 maçta sadece 1 kez mağlup olan ev sahibi ekip, serisini Sporting önünde sürdürmenin hesaplarını yapıyor.

Geçtiğimiz hafta ligden düşmesi kesinleşen Aves’e konuk olan Moreirense, rakibine beklenenden fazla pozisyon verse de kazanmasını bildi. Abreu’nun golüyle 1-0’lık galibiyet alan Moreirense, puanını 38’e yükseltti.

Sporting’de Sahne Plata’nın

Hafta içi Uçankuş TV ekranlarından naklen yayınlanan Sporting-Gil Vicente mücadelesine, Sporting’in genç yıldızlarından Gonzalo Plata damgasını vurdu. Ekvador’un etkileyici jenerasyonunda başı çeken yıldız adayı Plata, Cabral’ın yokluğunda takımını sırtladı ve 3 puanı getirdi. 2-1’lik galibiyet sonrasında Braga’nın da mağlup olması, Sporting’in 3’üncü sıradaki yerini garanti altına almasını sağladı.

Bitime 5 hafta kala Braga ile arasındaki puan farkını 5’e çıkaran Sporting, Benfica’nın kötü gidişatını da lehine çevirme hesapları yapıyor.

Sporting, Moreirense Deplasmanında Zorlanmıyor

Son yıllarda istediği performansı bir türlü gösteremeyen Sporting’in, Moreirense’ye karşı şansı tutuyor. Oynadıkları son 5 maçtan 3’ünü kazanan ve ikisinde sahadan beraberlikle ayrılan Sporting, Moreirense deplasmanında çıktığı son 5 maçın 4’ünü kazanmayı başardı. Moreirense’nin rakibine üstünlük kurduğu tek maç ise 2003 yılında. 

Rakibine karşı ezici üstünlüğünü bu maçta da devam ettirmeyi planlayan Sporting ile son dönemin formda ekibi Moreirense arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Pazartesi günü 23.00’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.