La Liga 34’üncü Haftada Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

04.07.2020 - 11:55

La Liga 34’üncü Haftada Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

La Liga 34’üncü haftasında D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak yayınlanacak maç belli oldu. Bugün, 18.00’den itibaren Celta Vigo-Real Betis mücadelesini şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

Her hafta şifresiz La Liga yayınlarıyla dikkat çeken D-Smart’ın, 34’üncü haftada ekranlara taşıyacağı maç açıklandı. Karantina dönemi sonrasında birçok kez olduğu gibi Celta Vigo maçı, D-Smart Youtube hesabından yayınlanacak. 18.00’de başlayacak olan Celta Vigo-Real Betis mücadelesini şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Geçtiğimiz hafta Celta Vigo-Barcelona mücadelesini Youtube kanalından futbolseverlerle buluşturan D-Smart, karantina dönemi sonrasının izlenme rekorunu kırmıştı. Birkaç haftadır 2.000 civarı izlenme sayılarına ulaşan kanal, Celta Vigo-Barcelona mücadelesiyle izlenme sayısını 22.000’e yükseltti. 

Mallorca’nın Kaybetmesi Celta Vigo’yu Rahatlattı

La Liga 33’üncü haftasında Mallorca’ya konuk olan Celta Vigo, sahadan beklenmedik bir mağlubiyet almış ve rakibini umutlandırmıştı. Son haftalarda küme düşmeme mücadelesinin çetin geçeceği düşünülürken, Cuma günü Mallorca’nın Atletico Madrid’e mağlup olması Celta Vigo’yu rahatlattı.

33 maçta 34 puan toplayan Celta Vigo, bir maç eksiğiyle Mallorca’nın 5 puan önünde. Bu maçı kazanması durumunda Düşme hattıyla arasındaki puan farkını 8’e çıkaracak olan Celta Vigo, kazanarak son haftalarda sorun yaşamamak istiyor. 

Real Betis Kabustan Uyanamadı

Sezon başında kurulan etkileyici kadro ile dikkatleri üzerine çeken Real Betis, kabus gibi geçen bir sezonu geride bırakacak. Ligde bu sezon bir türlü istediği futbolu oynamayan ve iyi sonuçlar alamayan Betis, karantina dönemi sonrasında da sadece 1 galibiyet alabildi.

Kabus gibi geçen sezonun bir an önce bitmesini isteyen Real Betis, hafta içi Villarreal’i konuk etti. Fekir’in kırmızı kart gördüğü mücadeleyi 2-0 kaybeden Betis’in, deplasman karnesi de oldukça kötü. Oynadığı son 4 deplasman maçından mağlubiyetle ayrılan Yeşil Beyazlılar, kötü gidişatı Celta Vigo deplasmanında tersine çevirmek isteyecekler.

Ligin İlk Yarısındaki Maçta Real Betis 90’da Gülmüştü

2019/20 sezonunun 11’inci haftasında karşı karşıya gelen iki ekipten, gülen taraf Real Betis olmuştu. 90’ıncı dakikada Fekir’in attığı golle rakibini geçen Betis, ilk yarıdaki gibi bu maçı da kazanmayı planlıyor.

Haftanın keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Celta Vigo-Real Betis mücadelesini 18.00’den itibaren D-Smart Youtube kanalından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.