3-4-5 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

03.07.2020 - 12:23

3-4-5 Temmuz Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Hafta sonu spor ekranı köşesi, yine futbol ağırlıklı organizasyonları içeriyor. 3, 4 ve 5 Temmuz tarihlerindeki izlemeye değer spor organizasyonlarını ve şifresiz maçları sizler için inceledik.

Cuma Tavsiyeleri

İsim olarak sönük duran ama kritik maçları içeren Cuma gününden üç tavsiyemiz şu şekilde:

19.30 Portsmouth-Oxford United: Championship’e yükselme play off maçları, yarı final ilk ayağında Portsmouth, Oxford United’ı konuk ediyor. 2010’lu yılların başında finansal zorluk yaşayan ve tam anlamıyla dibe vuran Portsmouth’un yeniden şahlanması için bu sezon mutlaka Championship’e yükselmesi gerekiyor. Rakip Oxford United da, ara öncesinde yakaladığı galibiyet serisini devam ettirerek adını Championship’e yazdırmak istiyor. 19.30’da başlayacak olan bu mücadele, beIN Sports HD 4 ekranlarından naklen yayınlanacak.

20.30 Girona-Real Zaragoza: Ara sonrasında oynadığı 5 maçın 3’ünü kaybeden Zaragoza, kredisini geçtiğimiz hafta tüketti. Girona ise La Liga Santander’e direkt çıkmanın hesabı içinde. Gergin geçmeye aday mücadeleyi, 20.30’dan itibaren La Liga SmartBank Youtube hesabından şifresiz olarak izleyebilirsiniz.

23.00 Atletico Madrid-Mallorca: Karantina döneminden sonra performansını yükselten Atletico Madrid, küme düşmemek için artık her maçı kazanmak zorunda olan Mallarco’yı konuk ediyor. Hafta içi alınan sonuçlarla birlikte biraz olsun umutlanan Mallarco, bu maçı da kazanarak son haftalar öncesinde umudunu arttırmanın peşinde olacak. 23.00’ten itibaren Spor Smart ve CBC Sport ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Cumartesi Tavsiyeleri

Cumartesi günü yayın programı, sporseverleri daha fazla tatmin edecek cinsten. Öne çıkardığımız mücadeleler ise şu şekilde:

18.15 Juventus-Torino: Hafta içi üç klas golle Genoa’yı geçmeyi başaran Juventus, Torino’yu konuk ediyor. Torino Derbisi, son dönemde ilgi çekici maçlara sahne oldu. Kazanarak 4 puanlık farkı korumak isteyen Juventus’un derbide ne yapacağını merak edenler, 18.15’ten itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından bu dev derbiyi izleyebilirler.

21.00 Bayer Leverkusen-Bayern Münih: Karantina dönemi sonrasında makine gibi işleyen Bayern Münih, sezonun ikinci kupasının peşinde. Leverkusen ise sezonu kupayla sonlandırmak isteyecek. Almanya DFB Pokal final mücadelesi, 21.00’den itibaren Spor Smart ekranlarında olacak.  

22.45 Lazio-AC Milan: Karantina dönemi sonrasında oynadığı 3 maçta da sorunlar yaşayan Lazio, daha iyi bir görüntü ortaya koyan Milan’ı konuk ediyor. Atalanta karşısında 2-0’ı koruyamayan Lazio, Fiorentina ve Torino karşısında 1-0 geriden gelip kazanmayı bilmişti. Şampiyonluk yolunda kritik Milan engelini de kayıpsız geçmek isteyecekler. 22.45’ten itibaren beIN Sports HD 3 ekranlarından bu mücadeleyi takip edebilirsiniz.

Pazar Tavsiyeleri

Futbol dışında bir organizasyonun da yer aldığı Pazar gününde, öne çıkan müsabakalar şu şekilde:

16.00 Formula 1 Avusturya GP: Motor sporları sonunda geri dönüyor. Sezonun ilk yarışı Avusturya’da gerçekleşecek. 5 Temmuz günü yapılacak bu yarışı, S Sport ve S Sport Plus üzerinden naklen izleyebileceksiniz. 

21.00 Galatasaray-Trabzonspor: Haftanın kritik mücadelesinde Galatasaray, Trabzonspor’u konuk edecek. Galatasaray’ın şampiyonluk yolunda bir şansı olacaksa, muhtemelen buradan galibiyet çıkarmak zorundalar. Trabzonspor da geçtiğimiz hafta yaşadığı sürpriz kaybı telafi etmek isteyecek. Haftanın en keyifli mücadelelerinden Galatasaray-Trabzonspor mücadelesini, 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

23.00 Villarreal-Barcelona: 22.45’te başlayacak olan Napoli-Roma mı yoksa Villarreal-Barcelona mı seçimini yapmak çok kolay değil. Bizlerin tercihi ise, Villarreal-Barcelona mücadelesi oldu. Karantina dönemi sonrasında üst üste aldığı galibiyetlerle Şampiyonlar Ligi iddiası beliren Villarreal, Real Madrid’in gerisine düşen Barcelona’yı konuk edecek. Keyifli geçmesi oldukça muhtemel olan bu mücadeleyi ,23.00’ten itibaren Spor Smart ve CBC Sport ekranlarından izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Her hafta olduğu gibi bu hafta da birçok müsabaka şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak. Cumartesi günü 17.00’den itibaren Leicester City-Crystal Palace, Pazar 16.15’ten itibaren de Newcastle United-West Ham United maçları şifresiz olarak TRT Spor ekranlarında olacak. 

D-Smart Youtube kanalının bu hafta ekranlara taşıyacağı maç ise Celta Vigo-Real Betis mücadelesi oldu. Cumartesi günü 18.00’den itibaren bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Her hafta olduğu gibi Belarus Vysshaya’da tüm maçlar, ligin Youtube kanalında olacak. La Liga Smartbank Youtube hesabından da La Liga 2 maçları futbolseverlerle buluşacak. LoL Espor Youtube kanalı ise bu hafta da yaz mevsimi maçlarını yayınlayacak. Tüm bunlarla birlikte İdman TV, CBC Sport ve Bilyoner TV yine birçok maçı şifresiz olarak sporseverlerle buluşturacak.