TRT Spor 2 Nasıl İzlenir?

02.07.2020 - 22:19

TRT Spor 2 Nasıl İzlenir?

21 Eylül 2019’da test yayınlarına başlayan 27 Eylül’de normal yayına geçen TRT tarafından kurulan spor içerikli 2'nci TRT kanalıdır. Tüm TRT kanallarında olduğu gibi kamu hizmeti yapan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu, TRT Spor 2 kanalını da ücretsiz ve şifresiz bir şekilde seyirci ile buluşturuyor.

TRT Spor 2 frekans bilgileri nedir?”, “TRT Spor frekansı nasıl ayarlanır?”, “TRT Spor 2 Uyduda Kaçıncı Kanalda?”, “TRT Spor DSmart’ta kaçıncı kanalda?” vb. soruları cevaplayarak haberimizde beğeninize sunuyoruz.

TRT Spor 2 Frekans Bilgileri Nedir?

Türkiye’nin kamu yararına yayın yapan devlet kurumu TRT’nin ilk spor kanalı TRT Spor’a kardeş bir kanal eklendi. TRT Spor 2, 2019 Eylül ayında izleyicileri ile buluştu. TRT Spor 2 Türksat 4A uydusunda yer alıyor. TRT Spor 2 kanalının güncel frekans bilgileri şu şekilde;

Türksat 4A 42′

Frekans: 11958

Polarizasyon: V - Dikey

SR: 27.500

FEC: 5/6

TRT Spor 2 Frekansı Nasıl Ayarlanır?

TRT Spor 2 kanalını izleyebilmek için Türksat 4A uydusu çanak anteninizde ayarlı olmalı. Türksat 4A uydusu zaten halihazırda ve ayarlı ise TRT Spor 2 kanalını izleyebilmek için şu adımları takip etmeniz yeterli:

Uydu cihazınızın kurulum menüsünden “frekans ekle” menüsü açılır. “Frekans ekle” bölümü bazı cihazlarda “Manuel Kanal Arama”, “Transponder Ekle” veya benzeri şekilde geçebilir. “Uydu adı” kısmında “Türksat 4A” seçimi yapılır. Alt kısımda bulunan “Frekans” bölümüne 11958 sayısı girilir. “Polarizasyon” kısmında “Vertical Dikey” seçilir. “Sembol” bölümüne “27.500” sayısını girdikten sonra FEC değeri otomatik olarak seçilecektir. Bu değerlerin girişi doğru bir şekilde yapıldıktan sonra arama başlatılır.

TRT Spor 2 Uyduda Kaçıncı Kanalda?

TRT Spor 2 ücretsiz bir spor kanalı ve uydu üzerinden şifresiz bir şekilde izlenebiliyor. Diğer paralı platformlar ile internet üzerinden yayın yapan televizyonlardan da TRT Spor 2’yi izleyebilirsiniz.

Kablo Tv: 242

Turkcell TV +: 71

Tivibu: 85

Vodafone TV: 72

TRT Spor 2 D Smart’ta Kaçıncı Kanalda?

TRT Spor 2, D Smart platformunda HD olarak yayın yapıyor. D Smart 86. kanaldan TRT Spor 2’yi izleyebilirsiniz.

TRT Spor 2 Digitürk Kaçıncı Kanalda?

TRT Spor 2, Digitürk 87. kanaldan yayınlarını sürdürüyor.

Sosyal Medyada TRT Spor 2

trtspor.com.tr internet sitesinden 7/24 canlı yayınları takip edilebilen TRT Spor 2 kanalının sosyal medyada Instagram ve Twitter adresleri yer alıyor.

Sporun her rengi sloganını kullanan, 13.7 bin takipçili “@trtspor2” Instagram hesabında, Türkiye ve dünyadan tüm spor branşları ve sporcular tanıtılırken, 14 bin takipçisiyle “@trtspor2” Twitter adresinde, güncel haberler ve TRT Spor 2 yayın akışına yer veriliyor.