Portekiz Primeira 29’ncu Haftasında Uçankuş TV'den Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

01.07.2020 - 11:12

Portekiz Primeira 29’ncu Haftasında Uçankuş TV'den Yayınlanacak Şifresiz Maç Belli Oldu

Portekiz Primeira 29’uncu haftasında şifresiz olarak yayınlanacak mücadele belli oldu. Bugün (1 Temmuz) günü oynanacak olan Sporting Lizbon-Gil Vicente mücadelesi, 23.15’ten itibaren Uçankuş TV ekranlarında olacak.

Her hafta Portekiz Primeira’dan bir müsabakayı şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturan Uçankuş TV’de son 3 haftada olduğu gibi yine Sporting mücadelesi ekranlara gelecek. 23.15’te başlayacak olan Sporting-Gil Vicente mücadelesi naklen ve şifresiz olarak futbolseverlerle buluşacak.

Jovane Cabral Gollerine Belenenses Karşısında Devam Etti

Üst üste aldığı galibiyetlerle üçüncü sıraya yükselen Sporting, geçtiğimiz hafta Belenenses deplasmanındaydı. Uçankuş TV ekranlarından naklen yayınlanan mücadelede Cabral gollerine devam etti ve takımına üç puanı getirdi.

Tondela ve Paços Fereira karşısında frikik golleriyle gündeme gelen Jovane Cabral, Belenenses karşısında da gollerine devam etti. Takımının ikinci golünde imzası bulunan Cabral, 3-1’lik galibiyetin mimarlarındandı. Belenenses deplasmanında alınan bu üç puanla, 52 puana yükselen Sporting, Braga ile arasındaki iki puanlık farkı korudu.

Gil Vicente Kötü Gidişatı Aves Karşısında Durdurdu

Ligin orta sıradaki ekiplerinden Gil Vicente, karantina dönemi sonrasında oynadığı 3 maçtan da mağlubiyetle ayrılmıştı. Geçtiğimiz hafta artık küme düşen Aves’i konuk eden Gil Vicente, sahada 3 puanla ayrılarak kötü gidişatı durdurmayı başardı.

Mücadelenin ilk yarısında oldukça dominant bir oyun ortaya koyan Gil Vicente, ilk yarıda bulduğu iki golle üç puanın kapısını araladı. İkinci yarıda biraz daha Aves’in kontrolünde ilerleyen mücadelede son dakikalarda bir gol daha bulan ev sahibi ekip, net bir galibiyete imza attı. 3-0’lık galibiyetle kötü gidişatı durduran Gil Vicente, Sporting deplasmanında sürpriz yapma peşinde olacak.

Aralarındaki Maçlarda Beraberlik Çıkmıyor

Sporting ve Gil Vicente arasında oynanan mücadelelerde beraberlik çıkmaması dikkat çekiyor. En son 2005 yılında beraberlik çıkarken, o maçın ardından oynanan 12 maçın 9’unu Sporting, 3’ünü Gil Vicente kazandı.

Rakibine karşı iç sahada oynadığı son 7 lig maçından da galibiyet çıkaran Sporting, bu seriyi devam ettirmenin, Gil Vicente ise Aves karşısında aldığı sonucu Sporting karşısında taçlandırmanın peşinde olacak. Çarşamba günü 23.15’ten itibaren Sporting-Gil Vicente mücadelesini şifresiz olarak Uçankuş TV ekranlarından izleyebileceksiniz.