Premier Lig 32 ve 33’üncü Haftaların Şifresiz Maçları Belli Oldu

28.06.2020 - 13:29

Premier Lig 32 ve 33’üncü Haftaların Şifresiz Maçları Belli Oldu

Premier Lig’den her hafta birçok mücadeleyi şifresiz olarak ekranlara taşıyan TRT Spor’da haftanın programı belli oldu. 1 Temmuz’da Arsenal-Norwich City ve 4 Temmuz’da Leicester City-Crystal Palace mücadeleleri şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından yayınlanacak.

Sezon başından bu yana Premier Lig maçlarını futbolseverlerle buluşturan TRT Spor’un bu hafta yayınlayacağı maçlar belli oldu. Hafta içi oynanacak olan 32’nci hafta maçlarından Arsenal-Norwich mücadelesi TRT Spor’da şifresiz yayınlanacak. 33’üncü haftada ise Çağlar Söyüncü’nün forma giydiği Leicester City ile Crystal Palace arasındaki dev mücadele, TRT Spor ekranlarında olacak.

Mucizeleri Gerçekleştirmek için Sahaya Çıkacaklar

Sezona Unai Emery yönetiminde başlayan Arsenal, kötü sonuçların ardından Emery ile yolları ayırdı ve göreve Mikel Arteta’yı getirdi. Arteta göreve geldikten sonra savunmada daha iyi bir görüntü ortaya koyan Arsenal’in sezonun geri kalanında gerçekçi hedefi Avrupa kupalarına katılmak.

Manchester City’nin cezasının kesinleşmesi durumunda şansı artacak olan Arsenal’in rakibi Norwich’in ise işi çok daha zor. 21 puanı bulunan ve küme düşmeme ihtimali çok düşük olan Norwich City, bu deplasmanda sürpriz yaparak umudunu diğer haftalara taşımak isteyecek. Arsenal-Norwich City mücadelesini Çarşamba (1 Temmuz) günü 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz.

Leicester City Şampiyonlar Ligi için Kazanmak Zorunda

Geri dönüş sonrası ligde oynadığı iki maçta da beraberlik alan Leicester City, gerek Chelsea’nin gerekse Manchester United ve Wolves’un iyi performansları sonrasında rakiplerine yakalandı. Ligde kazanamama serisinin biraz daha uzaması durumunda Şampiyonlar Ligi’ne katılım noktasında sorunlar ortaya çıkabilecek.

Crystal Palace ise ligin rahat ekiplerinden biri. Topladığı 42 puanla üst sıralara kendini atan Palace’ın sezonun geri kalanında sorun yaşaması beklenmiyor. Premier Lig 33’üncü haftasının keyifli geçmeye aday mücadelelerinden Leicester City-Crystal Palace mücadelesini Cumartesi (4 Temmuz) 17.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

Premier Lig’de Şifresiz Maçlar Devam Edecek

Premier Lig 32’nci ve 33’üncü haftalarından birer maçı şifresiz olarak yayınlayacak olan TRT Spor’da şifresiz maç maratonu önümüzdeki haftalarda da devam edecek. 34’üncü haftadan toplam 3 maçın şifresiz olarak ekranlara geleceği tahmin edilirken, 35’inci hafta bir maç TRT Spor ekranlarında olacak. Hangi maçların yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.