NBA TV Nasıl İzlenir?

28.06.2020 - 13:22

NBA TV Nasıl İzlenir?

Dünyanın en büyük ve en çok izlenen basketbol organizasyonu NBA’in uluslararası resmi yayıncısı NBA TV’ye mercek tuttuğumuz makalemizi takipçilerimizle paylaşıyoruz.

ABD’nin Ulusal Basketbol Ligi NBA maçlarını yayınlayan, haberlere ve özel programlara yer veren NBA TV, Amerikalı Time Warner şirketi tarafından kuruldu. “NBA TV ücretli mi?”, “NBA TV Digitürk hangi kanalda?”, “NBA TV uydu frekansı nedir?”, “NBA League Pass ne kadar?” gibi soruları makalemizde sizler için cevapladık.

NBA TV Ücretli Mi?

Türkiye’de sadece ücretli platformlarda yayın yapan NBA TV, Amerikan basketboluna dair her şeye yer veren tematik bir kanal. NBA TV ücretli platformlar üzerinden seyircisi ile buluşuyor. NBA TV kanalı, D Smart, Digitürk, Kablo TV, Turkcell TV Plus, Tivibu ve Vodafone TV’de yayınlarını sürdürüyor.

NBA TV’nin Uydu Frekansı Nedir?

NBA TV, HD yayın yapıyor. Türksat 3A uydusunda Spor kategorisinde yer alan kanala şu frekans değerlerinden erişilebilir:

Frekansı: 11012

Polarizasyon Değeri: V-Dikey

Kapsama: Batı

SR: 30000

FEC: 5/6

NBA TV Digitürk Hangi Kanalda?

24 saat yayın yapan NBA TV, Digitürk platformunda 73. kanalda yer alıyor.

NBA TV Hangi Kanalda?

Sadece özel platformlar aracılığıyla şifresiz izlenebilen NBA TV’nin platform ve kanal bilgileri şu şekilde:

D Smart: 72

Digitürk: 73

Kablo TV: 242

Turkcell TV +: 76

Tivibu: 75

Vodafone TV: 13

NBA League Pass Ne Kadar?

Dünyanın en köklü basketbol ligi NBA, sıkı takipçilerini NBA League Pass hizmeti ile sevindiriyor. NBA League Pass, tüm Ulusal Basketbol Birliği oyunlarını, abonelik yöntemiyle takipçileri ile buluşturuyor. Bir paket halinde satın alınabilen NBA League Pass ile 24 saat yayın yapan NBA TV kanalı, maç yayınları, NBA oyuncularının yer aldığı video ve programlar abonelik boyunca takip edilebiliyor.

Tüm dünyanın evde kaldığı pandemi sürecinde NBA League Pass hizmeti de ücretsiz olmuştu.

İlk önce 22 Nisan’a kadar duyurulan kampanya uzatıldı. 30 Temmuz’da başlayacak NBA öncesi, nba.com adresinden WATCH30 koduyla giriş yapılan aboneliklerde 2018/2019 ve 2019/2020 sezonunda oynanmış tüm maçların tekrarları ile NBA TV’nin 7 günlük tüm arşiv kayıtları izlenebiliyor.

Genel olarak NBA League Pass aboneliği ABD için yıllık 99 dolar, Avrupa için yıllık 99 Euro ile ücretlendiriliyor.

NBA League Pass Nasıl İzlenir?

Apple TV, Android Tv, Android Mobil ve Tablet, Chromecast, Iphone ve Ipad, Playstation, Roku ve Xbox One cihazları dahil, Smart Televizyonlar ve internet üzerinden NBA League Pass’e erişim sağlanabilir.

NBA TV’de Hangi Maçlar Yayınlanıyor?

NBA TV’nin yayınlarında en önemli kalemi doğal olarak NBA maçları oluşturuyor. NBA normal sezon, Play-Off ve All Star maçları NBA TV’den yayınlanıyor. Sezon içerisinde NBA G-League maçlarına da yayın akışında yer veren NBA TV, yaz döneminde ise ABD Kadınlar Basketbol Ligi WNBA maçlarını da yayınlıyor. NBA TV’nin yayınladığı diğer organizasyonlar ise NBA yaz ligi, NBA Draft ve WNBA Draft olarak sıralanıyor.

Sosyal Medyada NBA TV

4.6 milyon takipçili “@NBATV” Twitter hesabında, güzel oyunun tüm özel anları, güncel duyurular ve değerli basketbolcuların en unutulmaz hareketleri beğenilere sunuluyor.

“@nbatv” Instagram hesabında 6.5 milyon takipçi, NBA TV Facebook hesabında 9.8 milyon takip eden ile NBA TV sosyal mecralarda geniş bir kitleye hitap ediyor.