Golvar TV Canlı Maç İzle

28.06.2020 - 12:03

Golvar TV Canlı Maç İzle

Türkiye’deki kaçak maç yayını sitelerinden Golvar TV, 2017 yılının son bölümünden bu yana sporseverlere “hizmet” veriyor. Golvar TV üzerinden nasıl maç izlenir ve Golvar TV’de yaşanabilecek sorunlar neler gibi soruların yanıtlarını sizler için araştırdık.

Türkiye’de kaçak maç yayını olarak adlandırılabilecek bir sorun mevcut. Bu sorunu, Türkiye Süper Lig resmi yayıncısı Digiturk ve farklı maçları yayınlayan legal platformların sık sık gündeme taşıdığı biliniyor. Bedava maç izleyebileceğinizi belirten Golvar TV gibi platformlar ise her geçen gün biraz daha büyümeye devam ediyorlar.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Golvar TV Nasıl İzlenir?

Türkiye’deki legal platformlarda yer alan tüm spor müsabakalarını naklen verdiğini belirten Golvar TV’yi izlemenin basit olduğu belirtiliyor. Kağıt üzerinde kolay olsa da pratikte durum biraz farklı.

Golvar TV’nin her hafta erişim engellemelerine maruz kaldığı biliniyor. Türkiye’de illegal ilan edilen ve bu sebeple giriş adresi değiştirmek durumunda kalan sitenin BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerini site isminin sonuna sayılar getirip yeni bir adres açarak çözüme kavuşturduğu biliniyor. Golvar giriş veya bilinen adıyla Golvar TV giriş adresini bulan kişiler maçları izlemeye başlıyorlar.

İllegal ilan edilen Golvar’ın sık sık erişim engellemelerine maruz kalması ise sitenin giriş adresini bulmayı epey zorlaştırıyor.

Golvar TV’de Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

Legal bir platform olmayan ve bu sebeple Bein Connect gibi platformlarda göremeyeceğiniz sorunları bulunan Golvar TV’de yaşanabilecek problemler şu şekilde sıralanabilir.

Cihazınıza Zarar Verme Riski : Golvar TV’nin legal bir site olmadığı ve bu sebeple sizlerden çok kendini düşündüğünü söylemek mümkün. Bu da sitenin kötü amaçlı yazılımları kullanma ihtimalini arttırıyor. Golvar TV’de virüs var mı ve benzeri tarzda sorular soran kişilere de bu sitede maç izlediklerinde kendilerini riske atıyorlar.

Yasalardan Kaynaklı Sorunlar: Yayın haklarını satın alan kurumlarla devlet yetkililerinin iletişimde olduğu ve korsan yayın yapan siteleri bitirmeye çalıştığı biliniyor. Bu sitelerde canlı maç izleyen kişiler de suça bir bakıma ortak oluyorlar. İlerleyen dönemlerde sorun yaşamamak için TV’de futbol ve benzeri spor müsabakalarını legal yollardan izlemeniz gerekiyor.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Golvar TV Canlı Maç Yayınları Yasal mı?

Golvar TV’de yaşanabilecek sorunlar hemen hemen herkesin malumu. Bu sitelerde maç izlemek Bein Sports'un 'Suça ortak olmayın' reklamlarında da belirttiği gibi yasal değil. Bu sitelerin sahipleri ciddi bir suç işlerken siz de kullanıcı olarak buna ortak olmuş ve bilgisayarınıza virüs bulaştırma gibi riskleri almış olacaksınız. Tavsiyemiz Bein Sports canlı yayınları listesine bakarak yasal yayınlara abonelik almanız yönünde olacak.

Golvar TV Giriş Adresi: Yasa dışı maç yayını yapan Golvar TV tipi sitelerin giriş adreslerini edinmek yerine resmi yayıncılar üzerinden maçları izleyebilirsiniz. Ücretli online üyeliklerde cazip kapmanyaları yakalayabilmek için Black Friday veya Yılbaşı indirimi gibi indirim zamanlarını bekleyebilir ve kampanyalardan yararlanabilirsiniz. Bu şekilde hem dilediğiniz yer ve cihazdan maçları canlı izleyebilirsiniz.

Maçı Seç ve İzle: Bein Sports'a online üye olmanın bir diğer avantajı da dekoder üzerinden izleyebileceğiniz maç sayısından bile çok izleme seçenği suncak olmasıdır. Bein Connect üzerinden yayınlanan tüm maçları maç listesinde seçerek mobil, tablet veya masaüstü cihazlarınızdan izleyebilirsiniz. Örneğin; Galatasaray-Trabzonspor bedava izle bağlantısına tıkladınız. Bu maçı anında izleyebileceğiniz gibi Fransa ikinci ligi gibi normalde ulaşamayacağınız içerikleri bile yasal olarak izleyebilirsiniz. Bu nedenle Golvar TV ve benzeri siteler yerine resmi aderslere yönelmenizi tavsiye ederiz.