Espanyol-Real Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

28.06.2020 - 10:34

Espanyol-Real Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 32’nci hafta maçları oynanıyor. Haftaya lider giren Barcelona’nın bir puan kazanmasıyla, 2’nci sıraya düşen Real Madrid, son sıradaki Espanyol’a konuk oluyor. 

Espanyol Abelardo’yu Gönderdi

Espanyol’da önemli bir eksik yok. Tam kadro Real Madrid maçına hazırlandılar. Katalanlar için her maç final. Eibar ve Celta’nın kazandığı puanlar, Espanyol açısından iyiye işaret değil. Ligin boyu her geçen hafta kısalıyor. Barcelona, Valencia, Sociedad gibi zor takımlar fikstürlerinde olsa da, direkt rakipleri olan Leganes, Eibar ve Celta ile maçlar yapacaklar. Bu yüzden Espanyol şansını sonuna kadar kullanacaktır. Erken havlu atmalarını beklemiyorum. R.Sociedad, Valencia gibi maçlardan sürpriz puanlar da çıkarabilirler. Dün öğle saatlerinde sürpriz bir kararla Abelardo’nun görevine son verildi. Yerine sportif direktör Rufete getirildi. Can havliyle yapılmış bir hamle olarak görüyorum bunu. Ne de olsa çıkmadık candan ümit kesilmez. 

Espanyol: Diego Lopez; Javi Lopez, Bernardo, Cabrera, Didac; Melendo, David Lopez, Marc Roca, Embarba; De Tomas ve Wu Lei.

Real Madrid Puan Farkını Açabilecek Mi?

Real Madrid’te Mendy ve Modric cezalı. Jovic, Lucas ve Nacho sakat. Zidane sürpriz 11’leri seviyor. Espanyol’un muhtemel 4-4-2’sine karşılık, orta sahayı üçlü kullanmayı tercih edecektir. Barcelona ile puan farkını açmak adına önemli bir müsabakaya çıkacaklar. Real Sociedad deplasmanından daha kolay bir kapışmaya çıkıyor gibi gözüküyorlar. Fakat, beklendiğinden daha zor bir deplasman onları bekliyor. Real Sociedad müsabakasında onlara güvenim tamdı. Espanyol’a karşı ise durum biraz karışık. Katalanların hoca değişimine gitmiş olması, motivasyonu etkiler. Rufete sistemde değişiklik yapmaz ama Vargas gibi Abelardo’nun yüzüne bakmadığı bir isme mutlaka şans verecektir. Katalanların gol atmak ve kazanmaktan başka çaresi yok. Bunu da sahaya yansıtırlar. 

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo; Isco, Kroos, Casemiro; Vinicius, Hazard ve Benzema.

Temposu yüksek, kazanmak için oynayan iki takım göreceğiz. Taraf bahsine girmeyi doğru bulmuyorum. 1-2, 2-2 skorlarına yakınım. 2.5 üstü bahsini 1.55 orandan deneyebilirsiniz. 

Yazan: Aylin Bermant