26-27-28 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

26.06.2020 - 00:27

26-27-28 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Geri dönen spor organizasyonlarının sayısı ve bu doğrultuda müsabakaların kalitesi her hafta artmaya devam ediyor. Bu da hafta sonu spor ekranında öne çıkanlara olumlu yansıyor. Cuma’dan Pazar’a öne çıkan ve 3 gün boyunca şifresiz yayınlanacak maçları sizler için inceledik.

Cuma Önerileri

Yayın saatlerinden dolayı çakışmalar yaşansa da bu hafta biraz daha uygun saatlerde mücadeleler bulunuyor. Birbirlerine alternatif olabilecek üç karşılaşma şu şekilde:

20.00 Bursaspor-Adanaspor: Teknik direktör değişikliğine giden takımların ilk maçlarında nasıl oynayacağı her zaman merak konusu oluyor. İbrahim Üzülmez ile yollarını ayıran Bursaspor’da yeni teknik direktörü İrfan Buz idaresinde ilk maçına çıkacak. İbrahim Üzülmez dönemi sonrasındaki ilk maçta kazanmaktan başka çareleri yok. Adanaspor’un da küme düşmeme savaşında kazanması gerekiyor. Keyifli geçmeye aday mücadele, 21.00’den itibaren beIN Sports MAX HD 1 ekranlarında olacak.

21.00 Beşiktaş-Atiker Konyaspor: Geçtiğimiz hafta iyi futbol oynayan iki ekip, Türkiye Süper Ligi 29’uncu haftasında karşı karşıya gelecekler. Özellikle Konyaspor için son derece kritik olan bu mücadele, Cuma gününün izlemeye değer mücadelelerinden biri. 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

22.30 Real Madrid-Zaragoza: Günün son önerisi İspanya ACB’den geliyor. 12 takımın Valencia’da şampiyonluk için çarpıştığı turnuvanın favorilerinden biri olan Real Madrid, karantina dönemi sonrasında adeta basketbolu unutmuş bir görüntüde. Oynadıkları 4 maçın ikisini kaybettiler ve artık hata yapma lüksleri yok. Hatta kazansalar bile gündüz kuşağında oynanan maçların sonuçlarına göre yarı finale çıkamayabilirler. Bununla birlikte Zaragoza’ya karşı oynadıkları son 3 maçın yalnızca birini kazandılar. Eğer maç erken kopmazsa, gergin ve keyifli geçmeye aday bir mücadele basketbolseverlerin huzuruna çıkacak. 22.30’dan itibaren Spor Smart ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Cumartesi Önerileri

İtalya Serie A’daki yayıncı sorunu çözülürse Lazio-Fiorentina mücadelesi günün izlenmesi gereken karşılaşmalarının başında gelecek. Günün diğer öne çıkan mücadeleleri ise şu şekilde:

14.30 Aston Villa-Wolves: İşin doğrusu bol pozisyon beklenmeyen bir maç ama Wolves’un bir şekilde sonuca gitmesi ve Aston Villa’nın artık kazanmak zorunda olması maçı keyifli hâle getirebilir. Gündüz kuşağının bu ilgi çekici mücadelesini S Sport ve İdman TV ekranlarının yanı sıra S Sport Plus platformunda izleyebilirsiniz. Karşılaşmanın başlama saati 14.30.

18.00 Celta Vigo-Barcelona: Günün sonucu merakla beklenen mücadelelerinden biri de Celta Vigo-Barcelona mücadelesi olacak. Barcelona’nın şansının tutmadığı ender ekiplerden biri olan Celta Vigo, hafta içi aldığı sonuçla biraz daha rahatladı. Barcelona’nın ise puan kaybına tahammülü yok. D-Smart Youtube kanalından şifresiz yayınlanacak olan bu mücadelenin başlama saati 18.00. Ayrıca CBC Sport ekranlarından da bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

21.00 Trabzonspor-Ankaragücü: Geçtiğimiz hafta puan kaybı yaşayan ve liderliği Başakşehir’e kaptıran Trabzonspor, teknik direktör değişikliğine giden Ankaragücü’nü konuk ediyor. İbrahim Üzülmez yönetiminde Ankaragücü’nün neler yapacağı merak konusu. Kağıt üzerinde tek taraflı geçecek gibi duran bu mücadelede Trabzonspor’un golünün gecikmesi maçı krize sokabilir. Bu da seyir zevkini arttırabilir. Trabzonspor-Ankaragücü mücadelesini 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Pazar Önerileri

Pazar gününün özellikle akşam kuşağı oldukça hareketli. Öne çıkardığımız üç maç şu şekilde:

14.00 Bristol City-Sheffield Wednesday: Championship’te play off hattında yer almak için mücadele eden Bristol City, son 6 resmi maçından galibiyet çıkaramadı. Covid-19 arası sonrasında toparlayabilecekleri düşünülüyordu ama pek de beklendiği gibi olmadı. Play off hattından uzaklaşmamak için kazanmak zorunda olan Bristol City ile ligin dağınık ekiplerinden Sheffield Wednesday arasındaki mücadele, 14.00’ten itibaren beIN Sports HD 4 ekranlarında olacak.

18.00 Leicester City-Chelsea: İngiltere FA Cup’ta yarı finalistler bu hafta sonu belli olacak. Çeyrek final eşleşmeleri arasında en dikkat çekici olanıysa Leicester City-Chelsea mücadelesi. Çağlara Söyüncü’nün takımı Leicester ile Chelsea arasındaki bu mücadeleyi saat 18.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebilirsiniz.

21.00 Medipol Başakşehir-Galatasaray: Haftanın kapanışını ise ligimizden yapabilirsiniz. Şampiyonluk yolunda ilerleyen Başakşehir ile son kurşununu hafta sonu atacak olan Galatasaray arasındaki bu mücadele, Türkiye’de haftanın maçı olarak lanse ediliyor. 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Haftanın Şifresiz Maçları

Her hafta olduğu gibi bu hafta da birçok mücadele şifresiz olarak ekranlara gelecek. Haftanın ilk şifresiz mücadelesi Cuma (26 Haziran) günü Uçankuş TV ekranlarında futbolseverlerle buluşacak. Portekiz Primeira’dan Belenenses-Sporting Lizbon mücadelesini bu ekranlardan şifresiz olarak izleyebileceksiniz.

Haftanın yıldızı ise TRT Spor olacak. Cumartesi günü Bundesliga’dan Borussia Dortmund-Hoffenheim mücadelesi ekranlara gelecek. 16.30’da başlayacak olan bu mücadeleyi 19.30’daki Norwich-Manchester United FA Cup çeyrek final maçı takip edecek. FA Cup Pazar kuşağındaysa 18.00’de Leicester City-Chelsea, 20.30’da Newcastle United-Manchester City mücadeleleri TRT Spor’da şifresiz olarak yayınlanacak.

D-Smart Youtube kanalıysa La Liga’dan ilgi çekici bir mücadeleyi şifresiz olarak futbolseverlerle buluşturacak. Cumartesi günü 18.00’den itibaren Celta Vigo-Barcelona mücadelesini bu platformdan izleyebileceksiniz.

Her hafta olduğu gibi Belarus Vysshaya’dan birçok maç ligin Youtube kanalında olacak. İspanya La Liga 2 maçlarını da ligin resmi Youtube kanalında şifresiz yayınlanacak. Bütün bunlarla birlikte İdman TV, CBC Sport ve Bilyoner TV dünyanın dört bir yanındaki spor organizasyonlarını bu hafta da sporseverlerle buluşturmayı sürdürecek.