Chelsea-Manchester City İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

25.06.2020 - 03:10

Chelsea-Manchester City İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Premier Lig’de 31’inci hafta devam ediyor. 4’üncü sırada Şampiyonlar Ligi’ne katılmak isteyen Chelsea, 2’nci sırada bulunan hedefsiz Manchester City’i ağırlıyor. 

Chelsea Şampiyonlar Ligi’ni İstiyor

Chelsea, genç kadrosunun hakkını en iyi şekilde veren Frank Lampard ile iyi bir sezon geçiriyor. Hem Şampiyonlar Ligi’nde hem de Premier Lig’de pek çok kez maçlarını izledim. Mount ve Abraham gibi, hatta Gilmour’u da ekleriz, 3 genci takıma monte edip Premier Lig’e kazandırması bile başlı başına büyük bir başarıydı. Lampard, en ciddi rakiplere karşı bile ofansif 11’leri tercih etti ve 4-3-3’ten vazgeçmedi. Bu maçta cezası tamamlanan Jorginho, 11’e dönecektir. Orta sahanın diğer oyuncuları Mount ve Kante olabilir. Aston Villa maçını çeviren oyunculardan Pulisic’in de ilk 11’de görev yapması beklenebilir. Lampard’ın ekibi  Şampiyonlar Ligi’ni istiyor. Geriden gelen Manchester United ile aralarında 5 puan fark var. Bu maç dışında, sondan bir önceki hafta Liverpool deplasmanına gidecekler. Liverpool şampiyonluk yolunda rahat olduğu için zorlu geçecek bir müsabaka olmayabilir. 

Chelsea: Arrizabalaga, Azpilicueta, Christensen, Rudiger, Alonso, Kante, Jorginho, Kovacic, Willian, Pulisic, Giroud

Manchester City’nin Motivasyonu İyi Oyun

Manchester City’e bakarsak yaşadıkları men cezası ve tüm olumsuzluklara rağmen oyundan keyif alan bir City izliyoruz. Evet, hedefsizler ama her oyuncunun oynama isteği üst düzeyde gözüküyor. Guardiola gibi adaletli ve herkese şans veren bir hocayla, Manchester City’de kötü oynayan bir oyuncu görebileceğimizi düşünmüyorum. Burnley’i kolay geçtiler. İki kayıp verdiler. Foden ve Agüero Chelsea karşısında forma giyemeyecek. Pazartesi oynadıkları Burnley müsabakasında Kyle Walker, İlkay, Laporte, De Bruyne, Mendy, Sterling ve Jesus dinlenen oyunculardı. Bu 7 ismi de ilk 11’de bekleyebiliriz. 

Man City: Ederson, Walker, Fernandinho, Laporte, Mendy, de Bruyne, Rodrigo, İlkay, Mahrez, Sterling, Jesus

Maçın başından itibaren, iki taraf adına da hareketli ve orta sahaların hızlı geçildiği tempolu bir mücadele bekliyorum. İlk yarıdan 1.5 gol üstü seçimi, 2.15 oranıyla İddaa’dan değerlendirilebilir. 

Yazan: Aylin Bermant