Kablo TV Spor Paketleri

25.06.2020 - 02:47

Kablo TV Spor Paketleri

Başarılı TV platformları arasında gösterilen Kablo TV, son dönemde spor paketleriyle gündeme geliyor. Her bütçeye uygun paketlere sahip olan Kablo TV’nin spor paketlerini sizler için inceledik.

Kablo TV, 1988 yılından bu yana Türkiye’deki TV izleyicilerine hizmet veriyor. Son dönemdeyse farklı spor kanallarına yer vererek dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. S Sport, S Sport 2, NBA TV gibi kanallarla birlikte beIN Sports’u da Kablo TV’de izleme şansınız var.

İki Farklı Spor Paketi Kablo TV’de

Film, dizi, ulusal kanallar ve daha birçok kanalı bünyesinde barındıran Kablo TV’nin spor paketi olarak adlandırılabilecek iki paketi bulunuyor. Birçok platforma göre daha uygun olması da Kablo TV’yi cazibe merkezi hâline getiriyor. Kablo TV’de satın alabileceğiniz spor paketleri şu şekilde:

Premium Spor Paketi: Kablo TV’de en çok ilgi gören spor paketlerinin başında Premium Spor Paketi yer alıyor. “Her Eve Spor” sloganıyla sporseverlerin karşısına çıkan bu pakette S Sport, S Sport 2, EdgeSport, NBA TV gibi kanallar yer alıyor. Dolayısıyla F1, Premier Lig, Bundesliga, NBA gibi bu kanallardan yayınlanan her spor organizasyonunu bu paket abonelerince izlenebiliyor. Paketin aylık ücreti ise 35.99 TL. Ancak 31 Aralık 2020 tarihine kadar bu kampanya için Kablo TV’ye başvuranlar, özel indirimlerden faydalanabiliyor. 12 aylık taahhütle aylık 15.99 TL, 24 aylık taahhütle aylık 12.99 TL’ye bu paketin sahibi olmak mümkün.

beIN Sports Paketi: Kablo TV üzerinden beIN Sports sahibi olmak da mümkün. Bunun için ilk olarak Kablo TV ile iletişime geçmek gerekiyor. Daha sonrasında kullanıcı bilgileri Digiturk’e iletiliyor ve Digiturk’ten geri dönüş aldıktan sonra ödeme yapılması isteniyor. Ödemeyi yapıldıktan sonra beIN Sports kanalları Kablo TV’den izlelenebiliyor. Türkiye Süper Ligi, TFF 1. Lig, Turkish Airlines Euroleague, Fransa Ligue 1 ve daha birçok organizasyon bu sayede abonelerin evlerine ulaşıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi maçları ise paket kapsamında yer almıyor. Bu tarifenin ücreti aylık 235 TL ve 12 aylık taahütle aylık 119 TL’ye beIN Sports kanalları izlenebiliyor.

KabloWebTV’ye Nasıl Üye Olunur?

Kablo TV’nin dijital platformu KabloWebTV, son dönemde ilgi çekmeyi başardı. KabloWebTV’ye nasıl üye olurum ve benzeri sorular da bu dönemde artış gösterdi. Ne yazık ki şu an için KabloWebTV’yi sadece Kablo TV aboneleri izleyebiliyor. Dışa kapalı olan bu platformun ilerleyen dönemlerde üyelik sistemi oluşturabileceği ve spor paketlerine yer verebileceği tahmin ediliyor.