Tivibu Spor Paketleri

25.06.2020 - 02:26

Tivibu Spor Paketleri

Türkiye’deki başarılı TV platformlarından Tivibu, son birkaç yılda elindeki yayın haklarını Digiturk’e kaptırdı. Daha çok basketbol ağırlıklı bir yayın stratejisi belirleyen ve Basketbol Süper Ligi, Kadınlar Basketbol Süper Ligi, Eurocup ve Basketbol Şampiyonlar Ligi gibi liglere yönelen Tivibu’nun spor paketlerini sizler için araştırdık.

Tivibu, yayın hayatının ilk yıllarında internet platformu olarak hizmet veriyor ve birçok futbol ligini naklen yayınlıyordu. Ligue 1 ve Serie A uzun yıllar bu platformda yer aldı. Daha sonrasında bu ligleri Digiturk’e kaptıran Tivibuspor, geçtiğimiz yıllarda Özgür Buzbaş'ın liderliğinde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve İtalya Serie A ile tekrar dikkat çekmeyi başarmıştı. Tivibu, elindeki bu yayın haklarını 2018/19 sezonunda yine Digiturk’e kaptırdı. Şu an için Tivibu’da; ING Basketbol Süper Ligi, Eurocup, FIBA Şampiyonlar Ligi, Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Ligi ile birlikte, platforma dahil olan NBA TV, S Sport ve Eurosport’ta yayınlanan spor organizasyonları sporseverlerle buluşuyor.

Yayınlanan Tüm Spor Organizasyonları Tek Pakette

Tivibu’da üç farklı abonelik paketi bulunuyor. Bununla birlikte bu paketlerden sadece Süper Paket, Tivibu Spor kanalları, NBA TV, S Sport ve Eurosport kanallarını içerisinde barındırıyor. Aile ve sinema paketlerine üye olan biri, ne yazık ki spor organizasyonlarını izleyemiyor.

Süper Paket: Tivibu’nun tüm spor kanallarını izlemek isteyen bir sporseverin, süper paketi satın alması gerekiyor. Bu pakette; NBA, Premier Ligi, Formula 1, MotoGP gibi S Sport’ta yayınlanan organizasyonlar, spor tutkunlarıyla buluşuyor. NBA, WNBA, NBA G-League gibi maçların izlenebileceği NBA TV ile kış sporları, tenis ve zaman zaman futbol yayınları yapan Eurosport kanalları da bu paketin içerisinde yer alıyor. Ayrıca Tivibu’nun yayın haklarını elinde bulundurduğu tüm spor organizasyonlarını da bu pakette izleyebilmek mümkün. Paketin aylık ücreti ise 78 TL. 27 ay kullanım taahhütü verilmesi durumunda ilk 3 ay ücretsiz izlenebiliyor.

Tivibu Go Paketleri

Tivibu’nun spor yayınlarını internet üzerinden izlemek isteyen sporseverler, Tivibu Go satın alabilirler. Dilediğiniz zaman iptal etme hakkınızın bulunduğu Tivibu Go’da toplam üç paket olsa da bu paketlerin sadece birind spor içeriklerine erişim sağlayabiliyorsunuz.

Tivibu Go Süper Paket: NBA TV, S Sport, Eurosport ve Tivibu Spor kanallarının tamamı bu pakette sporseverleri bekliyor. Satın aldığı bu platformu dilediğiniz zaman iptal etme şansınız var. Ayrıca seçtiğiniz pakete göre aylık 5 GB’a kadar internet paketi de sizlere hediye edilecek. Tivibu Go Süper Paket sahibi olmak isteyenlerin aylık ödeyeceği miktar ise 12.90 TL.