Seka Stream Canlı Maç İzle

24.06.2020 - 23:37

Seka Stream Canlı Maç İzle

Korsan yayın siteleri, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de son derece popüler olmuş durumdalar. Bedava ve şifresiz maç izlemek isteyen sporseverler korsan yayın yapan sitelere yöneliyorlar. Bu sitelerden biri de Seka Stream.

Dünyanın dört bir yanındaki spor organizasyonları herhangi bir ücret ödemeden izlemek herkesin hayalidir. Bununla birlikte sporun endüstriyelleşmesi bunu legal yollardan gerçekleştirmeyi artık mümkün kılmıyor. Bu yüzden de Seka Stream ve benzeri tarzda bedava maç izleme siteleri ortaya çıkıyor.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Seka Stream Nasıl İzlenir?

Tüm dünyada korsan yayınlarla popüler olan birçok site var. Yasal engelleri bir şekilde aşmayı başaran ve sporseverler tarafından ilgi ile karşılanan sitelerin başında Seka Stream geliyor. Peki, Seka Stream nasıl izlenir?

Yasal olarak Seka Stream sitesinin Türkiye’de hizmet vermesi mümkün değil. Bu yüzden de Seka Stream web sitesi BTK tarafından gerçekleştirilen erişim engellemelerinden nasibini alıyor. Her engelleme sonrasında farklı adres açıp, aynı fonksiyondaki siteyi devam ettiren Seka Stream, böylece hiçbir şey olmamış gibi hizmet vermeyi sürdürüyor.

Uzun lafın kısası Seka Stream’i izlemek için giriş adresine ulaşmanız gerekiyor ancak Seka Stream’e ulaşma serüveni ve maçları izleme aşaması da epey sancılı geçebiliyor.

Seka Stream'de Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

Son derece basit bir işlemle maç izleme şansını size verdiğini iddia eden Seka Stream’in aslında başınıza çoraplar örebileceğini bilmeniz gerekiyor. Seka Stream maç izleme aşamasında ve izlerken yaşanabilecek sorunlar şu şekilde sıralanıyor:

Virüs Riski: Seka Stream, legal bir site olmadığı için bu siteye bağlanırken cihazınızı riske atıyorsunuz. Virüs bulaşma riski yüzünden siteye ulaşsanız bile açılan birçok sekme yayınlardan randıman alamamanıza sebep olacak. Bu yüzden de Seka Stream gibi riskli bir site yerine Digiturk üzerinden beIN Connect uygulamasıyla maçları izlemeniz çok daha mantıklı görünüyor.

Yasal Sorunlar: Seka Stream’de maç izlemeyi planlayanların karşısına yasal sorunlar da çıkacak. Dünyanın en özgürlükçü ülkesinde bile kaçak bir işlem yaptığınızda sorun yaşadığınız gibi Seka Stream gibi bir siteye bağlandığınızda da sorun yaşayabilirsiniz. Yasaların çizdiği sınırlar içerisinde maç izlemek çok daha doğru olacaktır.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Seka Stream’de Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

TV’de futbol veya farklı bir spor izlemek için para ödemek istemeyen kişilerin tercih ettiği Seka Stream’de maç izlemek malesef yasal değil. Genel olarak Bein Sports canlı yayınları listesindeki maçları yayınlamak amacı ile kurulan bu siteler telif hakkı ödemediği için yasa dışı durumda bulunuyorlar. Buralarda maç yayını yapmak yasak olduğundan izleyen kişiler de suça ortak olmuş oluyorlar.

Seka Stream Giriş Adresi: İllegal ilan edilen bir site olan Seka Stream erişim engellemem yetkilisi BTK tarafından sürekli olarak kapatılıyor. Seka Stream’in açtığı yeni giriş adresleri bunu gidermeye yönelik olsa da kullanıcılar yasal olmayan bu platformları aradıklarında ve eriştiklerinde sürekli sorunlarla karşılaşıyorlar. Bunun yerine cuzi üyelik ücretleri karşılığında Bein Connect gibi yasal yayıncılara yönelmenizi öneririz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Seka Stream yerine Bein Connect gibi yasal yayıncılara eriştiğinizde tek yapmanız gereken menüden maç seçmek ve arkanız yaslanmak olacak. Yasa dışı yayıncılarda karşılaşabileceğiniz hiç bir sorunun olmadığı yasal yayıncıları tüm cihazlardan ve dilediğiniz yerden izleyebilirsiniz. Seka Stream gibi sitelerde kaçak yayınların büyük bir bölümünün aslında yayınlanmaması ve sürekli farklı adreslere yönlendirmeler yapılması maçları izleyememenize sebep oluyor. Bu nedenle yasal platformları tercih ediniz.