Taraftarium24 Canlı Maç İzle

25.06.2020 - 00:17

Taraftarium24 Canlı Maç İzle

Kaçak yayınlarla yıllardır sporseverlere hizmet verdiği belirten Taraftarium24, korsan yayıncılar arasında en popüler olanı. Daha çok futbol maçlarını izleme imkanı tanıyan bu sitenin genel özelliklerini mercek altına aldık.

Korsan yayınlar yapan sitelerin sayısı, her geçen gün biraz daha artıyor. Bu yayınların ilgi görmesinin hem ekonomik hem de kültürel anlamda birçok nedeni var. En gözde neden ise bedava maç izleme. Taraftarium24 sitesi de TV’de futbol maçlarını izlemenizi sağlayan korsan bir yayıncı olarak futbolseverlerin karşısına çıkıyor.

Bein Sports Canlı Maç Yayın Listesi İçin buraya Tıklayınız

Taraftarium24 Nasıl İzlenir?

Lig TV döneminden bu yana kaçak yayınlar Türkiye’deki sorunların başında geliyor. O dönemden beri hizmet verdiği belirtilen Taraftarium24 sitesi de canlı maç izleme işlemi yapabileceğiniz sitelerin başında geliyor

Futbol organizasyonlarını, internette bedava maç izlemek isteyen kişilerle buluşturan Taraftarium24’ün giriş adresleri değişiyor. İllegal ilan edilen sitenin her erişim engellemesinin ardından yeni adres açtığı ve bu sebeple bir türlü gerçek anlamda engellenemediği görülüyor. Taraftarium24 nasıl izlenir sorusunun cevabı da giriş adresini bulmaktan geçiyor.

Sitenin giriş adresini bulup izlemeye başlasanız bile çeşitli sorunlar yaşamayacağınızın garantisi yok. Bu yüzden daha çok Digiturk gibi mecralar üzerinden maç izlemenin daha doğru olduğu düşünülüyor.

Taraftarium24’te Yaşanabilecek Sorunlar Nelerdir?

İllegal ilan edilen sitelere bağlanan kişilerin karşılaştığı onlarca sorun bulunuyor. Bu sorunları yaşamamak adına Bein Connect platformuna üye olabilir ve maçları legal yoldan izleyebilirsiniz. Taraftarium24 adresinde yaşanan sorunlar ise şu şekilde:

Yasal Kısıtlamalar: Taraftarium24 sitesi, Türkiye’de legal olarak hizmet verebilen bir site değil. Dolayısıyla bu sitede oyun oynamanız durumunda yasal kısıtlamalarla karşı karşıya kalabilirsiniz. Bein Sports canlı yayınları kaçak olarak futbolseverlerle buluşturan Taraftarium24 sitesinden bu yüzden uzak durmanız gerekiyor.

Virüs Tehlikesi: Arama motorları üzerinden Taraftarium24 şeklinde bir arama yapıldığında bile karşınıza birçok tehlikeli yazılımın olduğu site çıkıyor. Dolayısıyla maç izleyeceğim diye PC’nizi riske atabilirsiniz.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

Taraftarium24’te Canlı Maç İzlemek Yasal mı?

Legal bir site olmayan ve bu yüzden adres değişiklikleriyle sık sık gündeme gelen Taraftarium24 sitesini izlemek isteyenler oldukça engebeli yollardan geçmek zorundalar. Taraftarium24’te canlı maç izlemek yasa dışı yayın yapan bir sitede suça ortak olmak anlamıa geliyor. Bu nedenle Bein Connect gibi yasal platformlara yönelmenizi öneririz.

Taraftarium24 Yeni Giriş Adresi: Güvenilir olmayan ve korsan yayın yapan her sitenin erişim engellemelerine maruz kaldığı görülüyor. Bu erişim engellemelerinden sonra Taraftarium24 sitesi yeni bir adres açıyor ancak sitenin açtığı giriş adresini bulmak çok zor. Yetkililerin aldıkları önlemler sebebiyle Taraftarium24 ile hiçbir alakası olmayan adresler açan site, bu şekilde varlığını sürdürmeye çalışıyor. Sitenin giriş adresine ulaşma serüveninde de birçok tehlikeyle baş başa kalıyorsunuz. Bu nedenle giriş adresi aramak yerine Bein Connect üzerinden güvenle dilediğiniz maçı izlemenizi tavsiye ederiz.

Menüden Maçı Seç ve İzle: Taraftarium24 canlı futbol müsabakalarını futbolseverlerle buluşturuyor ancak burada da yayınların tam olarak verilmediği görülüyor. Örneğin; Başakşehir-Galatasaray maçı listede olduğunda bu maça tıkladığınızda karşınıza farklı bir maç çıkabiliyor. Bütün bu sebepler birleşince legal yollardan maç izlemenin çok daha doğru olacağı sonucuna ulaşılıyor. Bein Connect'e üye olduğunuzda tek yapmanız gereken maç menüsünden dilediğiniz maçı seçmek ve İzle butonuna basmak olacak.