Real Madrid-Mallorca İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

24.06.2020 - 10:23

Real Madrid-Mallorca İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 31’inci hafta maçları devam ediyor. Yeni lider Real Madrid kendi sahasında, düşme potasından Mallorca’yı ağırlıyor. 

Real Madrid Her Maç Farklı Oyuncusunu Parlatıyor

Real Madrid, San Sebastian’dan önemli bir 3 puanla döndü. Maç içinde genelde kontrolü ellerinde tuttular. Real Sociedad, son 10 dakikalık bölümde rakibi zorlayabildi. Real Madrid’de her maç, farklı bir oyuncunun katkısını görebiliyoruz. Vinicius Jr. maçın kahramanı gibi gözükse de, Zidane’nin sağda James’i kullanması da farklı bir hamleydi. James’in hücuma bir katkısı olmadı fakat savunma anlamında, Carvajal’e ve orta sahaya sürekli yardım ettiğini görebildim. Casemiro bu maçta cezalı olacak. İyi haber, Real Sociedad maçını tamamlayamayan Ramos’un önemli bir şeyi yok, kadroya dahil edildi. Lucas, Nacho ve Jovic sakat. Casemiro’nun yokluğunda 4-3-3 oynayan bir takım görebiliriz. Zidane her maçta sürprizler yapabiliyor. Mallorca’ya karşı, Hazard yine 11’e dönecektir. Vinicius ve Benzema ile 3’lü bir forvet hattı görebiliriz. Ya da Vinicius’un yerine, sürpriz bir oyuncu da sahada olabilir. Yine Mariano ve Asensio ise 2’nci yarıda oyuna dahil olacaklardır. 

Real Madrid: Carvajal, Ramos, Varane, Mendy; Modric, Valvarde, Kross; Hazard, Benzema, Vinicius Jr.

Mallorca Dar Bir Kadro İle Oynuyor

Mallorca, bu maçın ardından sadece 2 gün dinlenerek Bilbao deplasmanına çıkacak. Alttaki takımlar arasında en dar kadro onlarda. Ne yazık ki sezon başından beri, iyi oynadıkları maçlarda dahi çok fazla sayıda gol kaçırdılar. Pozisyon üretmekte bence sıkıntıları yok. Kubo, Dani, Salva Sevilla gibi yaratıcı ayaklara sahipler ama işin bitiren kısmında Cucho ve Budimir zayıf kalıyor. Bir 3’üncü forvet Abdon’u da şu dönemde denemeye alan bir teknik direktör var. Fakat Abdon çok da fark yaratabilecek bir oyuncu değil. Potadan Espanyol bile kurtulabilir ama Mallorca için aynı şeyi söyleyemem. Gidişatları olumlu gelmiyor bana. 

Mallorca: Pozo, Valjent, Raillo, Sedlar, Gamez; Kubo, Baba, Dani, Febas; Cucho

Real Madrid’in ofansif bir kadro ile sahaya çıkmasını bekliyorum. Maçı ilk bölümlerde bitirmeye çalışacaklardır. İlk 30 dakikalık kısımda öne geçmeleri olası. Fazla gol bahislerine girilmesini tavsiye etmiyorum. Oranı düşük olsa da, 1.38’den ilk yarı Real Madrid kazanır tek bahsim olur. 

Yazan: Aylin Bermant