Real Sociedad-Real Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

21.06.2020 - 11:18

Real Sociedad-Real Madrid İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga’da 30’uncu hafta tamamlanıyor. Real Madrid, liderliği Barcelona’dan geri almak için Real Sociedad deplasmanında. 

Real Sociedad Siyah Ve Beyaz Kadar Farklı

Real Sociedad, Pandemi arasından sonra iyi başlayamadı. Kendi sahalarında Osasuna beraberliği, oynanan oyuna göre sürpriz olmadı. Deplasmanda Alaves karşısında ise, hayalet futbollarını sürdürdüler. İki maçta da Odegaard’ın yokları oynaması, Real Sociedad’ı etkiledi. Alaves karşısında ilk bölümlerde, Januzaj ve Oyarzabal’ın istekli oyunu vardı. Maçın devamında onların da kaybolduğunu gördük. Alaves’e özellikle göbekten çok fazla pozisyon verdiler. Aynı şekilde ilk haftada da, Osasuna’ya fazla sayıda net şanslar vermişlerdi. Fizik olarak iyi durumda olmayan bir Sociedad izliyoruz. Imanol’un takımı, şu ana kadar yüksek fiziğini teknikle birleştiren ve maç sonuna kadar temposunu koruyan oyuncularla ilerlemişti. Virüs arasının bu oyuncuları geriye götürdüğünü ise, iki maçta görebiliyoruz. Bu maçta sağ bek Zaldua cezalı. Odegaard kadroya alındı ama sakatlığı var, ilk 11’de başlamayabilir. 

Real Sociedad: Remiro; Gorosabel, Elustondo/Llorente, Le Normand, Monreal; Zubeldia, Merino, Odegaard/Zurutuza; Portu, Isak, Oyarzabal. 

Real Madrid, Barcelona’yı Yakalamak İstiyor

Real Madrid, Barcelona’nın puan kaybının ardından Katalanlar ile tekrar puanları eşitleyebilir. Kazanmaları halinde ikili averaja göre liderliğe yükselecekler. Çünkü Barcelona ve Real Madrid arasındaki iki maç da tamamlandı. Eibar karşısında idare eden bir takım vardı. Valencia müsabakasında özellikle ikinci yarıda oyuna tamamen hakim oldular. Asensio’nun girer girmez etkisi de önemliydi. Bir gol bir asistle tüm maçın seyrini değiştirdi. Asensio bu maçta da sonradan oyuna dahil olarak, skora ve oyuna katkısını verecektir. Isco, Lucas, Jovic ve Nacho’nun sakatlığı var. Bir diğer iyi haber de ikinci forvet Mariano’nun kadroya dahil olması. 

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Varane, Sergio Ramos, Marcelo; Casemiro, Valverde, Kroos, Rodrygo; Hazard ve Benzema

Real Madrid, Barça’nın puan kaybından doğan fırsatı kaçırmayacaktır. Gol de yeseler, en az 2 gol bulmalarını bekliyorum. 1-2, 1-3 skorlarına yakınım. Real Madrid kazanır bahsini öne koydum. 

Yazan: Aylin Bermant