Kasımpaşa-Fenerbahçe İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

20.06.2020 - 17:02

Kasımpaşa-Fenerbahçe İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Geçtiğimiz haftayı galibiyetle kapatan Kasımpaşa ve Fenerbahçe, Türkiye Süper Ligi 28’inci haftasında karşı karşıya geliyorlar. Mücadele 18.30’dan itibaren beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

Kasımpaşa’dan Harika Geri Dönüş

Fuat Çapa’nın takımın başına geçmesinden sonra ivme kazanan Kasımpaşa, geçtiğimiz hafta BtcTürk Yeni Malatyaspor karşısında 2-1 ile güldü. Kasımpaşa, bu galibiyetle biraz olsun nefes aldı.

Türkiye dışında kolay kolay göremeyeceğimiz bir transfer politikasıyla, neredeyse tüm takımı ligin ilk yarısı sonunda değiştiren Kasımpaşa, bu politikayla başarılı oldu. Yapılan transferlerin kısa sürede uyum sağlaması, iyi sonuçları beraberinde getirdi. Thiam’ın da geri dönüşte iyi bir performans göstermesi, ilk maçta Kasımpaşa’nın 3 puan almasını sağladı. İlk yarısı ortada geçen mücadelenin, ikinci yarsında baskılı bir oyun ortaya koyan Kasımpaşa, Thiam’ın golleriyle 1-0 geriden gelerek rakibini geçmeyi başardı. Geri dönüş sonrasında en tempolu oynayan ekiplerin başında da Kasımpaşa geliyordu.

Kasımpaşa: Ramazan, Haddadi, Sarlija, Meriah, Hadergjonaj; Aytaç, Tirpan, Quaresma, Hajradinovic, Koita, Thiam.

Fenerbahçe 5’inci Olup Avrupa Ligi’ne Gitmek İsteyecek

Hafta içi Trabzonspor’a kupada elenen Fenerbahçe’de tek amaç, ligi ilk 5 içinde tamamlayıp, Avrupa Ligi’ne katılmak.

Trabzonspor’un olası cezası ve hatta ceza alınmasa bile kupayı kazanması durumu, ligde 5’inci sıradaki takımın Avrupa kupalarına katılmasını sağlayacak. Fenerbahçe’nin de kalan bölümde kâğıt üzerinde amacı bu, ama bu amaç doğrultusunda sahaya çıkılacağına ihtimal vermiyorum. Takımın amiyane tabirle feri sönmüş durumda. İnanılmaz bir şoklama yapılmadığı sürece de, bu sezon özelinde değişen bir şey olmayacağa benziyor.

Kasımpaşa mücadelesine döndüğümüzde ise, yine savunma hataları yapacak bir Fenerbahçe izleyeceğiz. Özellikle Serdar Aziz’in sakatlanması, muhtemelen Jailson’un stopere geçmesi anlamına gelecek. Bunun da bu sezon iyi sonuç doğurmadığını, hemen hemen her futbol izleyicisi gördü.

Fenerbahçe: Altay, Hasan Ali, Falette, Jailson, Dirar, Gustavo, Ozan, Deniz Türüç, Mehmet Ekici, Garry Rodrigues, Vedat Muriqi.

Fenerbahçe, sezon başından bu yana kendi kendine gol yiyebiliyor. Aslında benzer bir sorun Kasımpaşa’da da var. Savunması sıkıntılı olan bu iki ekibin mücadelesinde gollere yönelmek en mantıklısı. Puan tablosundan bağımsız keyifli bir mücadele olabilir. Önerim 1.50 orandan 2.5 Üst şeklinde.