Digiturk'te Tek Maç Satın Alabilir miyim?

20.06.2020 - 16:20

Digiturk'te Tek Maç Satın Alabilir miyim?

Yenilikleriyle ve kampanyalarıyla son döneme damga vuran Digiturk, izle-öde servisiyle dikkat çekmeyi başarıyor. Liglerin kalan periyodunda da Digiturk tek maç satın alma, yine en çok dikkat çeken uygulamaları başında gelecek. Abonelerinin, “Digiturk’te tek maç satın alabilir miyim?”, sorusuna cevap aradık.

Yaklaşık 20 yıldır Türkiye Süper Ligi resmi yayıncısı olan Digiturk, bu süreçte birçok yeniliğe imza attı. Yıllarca Digiturk Play ile internet üzerinden maç yayınlarına imza atan şirketin, tek maç satın alma uygulaması da yıllardır en dikkat çekici özelliği olarak futbolseverlerle buluşuyor.

beIN Bünyesine Geçildikten Sonra İzle-Öde Hizmeti Aynı Kaldı

Uzun yıllar boyunca Lig TV kanalından Türkiye Süper Ligi maçlarını yayınlayan Digiturk, beIN Media Group’a satıldıktan sonra farklı özelliklerle gündeme geldi. Birçok farklı uygulama gündeme gelse de tek maç satın alma hizmeti aynı kaldı.

Geçtiğimiz dönemlerde Digiturk’un tek maç satın alma hizmeti izle-öde servisleri üzerinden kısa sürede halledilebiliyordu. beIN bünyesinde hizmet verilmeye başlandığında da durum değişmedi. İzle-öde servislerine bağlanarak izlemek istediğiniz maçı satın alabilirsiniz.

Digiturk Online İşlemler Üzerinden Tek Maç Satın Alabilirsiniz

Digiturk üyeleri tek maç satın almaya karar verdikten sonra Digiturk online işlemler sayfasına girmeliler. Buradan izle-öde seçeneğine tıklandığında çıkan menüden, satın alınmak istenen maç seçilmeli ve böylece tek maç satın alma işlemini tamamlanmalıdır.

Maçların fiyatı ise 3 büyükler ve diğerleri şeklinde ayrılıyor. Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin oynadığı mücadelelerin satın alma işlemi 60 TL olarak fiyatlandırılmış. Geri kalan tüm maçlar ise 30 TL ödenerek satın alınabiliyor. Derbi maçlarındaysa fiyat biraz daha artıyor.

beIN Connect’te Tek Maç Satın Alma

Digiturk, yıllarca futbolseverlere Digiturk Play üzerinden internetin bulunduğu her yerden maç izleme imkanını sundu. TV abonelik ücretlerini uygun bulmayan kişilerin büyük bir bölümü de Digiturk Play abonesi olarak maçları izlediler. Digiturk Play üzerinden tek maç satın alma şansınız da vardı. beIN Media Group’a satılan Digiturk, Digiturk Play’i kapattı ve beIN Connect üzerinden hizmet vereceğini açıkladı. İnternetten tek maç satın alma özelliği de beIN Connect’e geçişle birlikte tarih oldu.

Digiturk’un şu an için beIN Connect’te tek maç satın alma hizmetine yer vermediği görülüyor. İlerleyen dönemlerde tıpkı Digiturk Play’de olduğu gibi bu hizmetin aktif olması bekleniyor.