TRT Spor Ekranlarında Premier Lig’den İki Şifresiz Maç Birden

20.06.2020 - 12:24

TRT Spor Ekranlarında Premier Lig’den İki Şifresiz Maç Birden

Karantina döneminde imza attığı yayınlarla dikkat çeken TRT Spor, futbolun geri dönmesiyle Premier Lig maçlarını şifresiz yayınlamaya devam ediyor. Bu kapsamda 24 Haziran Çarşamba günü Newcastle United-Aston Villa ve 25 Haziran Perşembe günü Burnley-Watford maçları 20.00’den itibaren, şifresiz olarak TRT Spor ekranlarından futbolseverlerle buluşacak.

Bu sezonun başında S Sport ile anlaşan TRT Spor, her hafta Premier Lig’den en az bir mücadeleyi ekranlara getiriyordu. Karantina dönemi sonrasında, bu anlaşmanın devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Bu sorunun yanıtı TRT Spor tarafından verildi. 24 ve 25 Haziran’da iki Premier Lig mücadelesi TRT Spor ekranlarından şifresiz olarak yayınlanacak.

İlk Maç Newcastle United-Aston Villa

TRT Spor ekranlarında yayınlanacak ilk maç, Çarşamba günü oynanacak olan Newcastle United-Aston Villa mücadelesi. Küme düşme hattından iyice uzaklaşmak ve sezonu korkulu rüya görmeden bitirmek isteyen Newcastle United’ın, bir türlü küme düşme hattından kurtulamayan Aston Villa’yı konuk edeceği bu mücadele, 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarında olacak.

Bir Gün Sonra Burnley-Watford Mücadelesi Futbolseverlerle Buluşuyor

TRT Spor, İngiltere Premier Lig 31’inci haftasında, bir mücadeleyi daha ekranlara taşıyor. Perşembe günü Burnley-Watford mücadelesi TRT Spor’da şifresiz olarak yayınlanacak. Eldeki kadroya göre iyi bir oyun ortaya koyan Burnley ile Nigel Pearson’ın, takımın başına geçmesiyle hem iyi futbol oynayan hem de iyi sonuçlar alan Watford arasındaki bu mücadeleyi, 20.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından takip edebileceksiniz.

Premier Lig TRT Spor Ekranlarında Yayınlanmaya Devam Edecek

Geri dönüş sonrasında Premier Lig takvimi oldukça sıkışık bir hâl almış durumda. TRT Spor ile S Sport arasındaki anlaşma gereğince S Sport’ta yayınlanmayan maçlardan biri, TRT Spor ekranlarında şifresiz olarak futbolseverlerle buluşuyor. Yeni dönemde sıkışık takvimin olması, birçok maçın aynı saatte başlamasını ve bunun da TRT Spor’da yayınlanacak maçların sayısının artmasını sağlayacağı düşünülüyor.

TRT Spor’da 1, 4, 7, 8 ve 9 Temmuz tarihlerinde birer maçın ekranlara gelmesi bekleniyor. Bu tarihlerde hangi maçların şifresiz olarak yayınlanacağı ise önümüzdeki günlerde açıklanacak.