Türkiye Süper Ligi 28’nci Haftasında 25 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

20.06.2020 - 00:11

Türkiye Süper Ligi 28’nci Haftasında 25 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Geçtiğimiz hafta 3 aylık aradan sonra geri dönen Türkiye Süper Ligi’nde uluslararası yayıncıların sayısı artıyor. Bu hafta da birçok mücadele, 25 ülke/bölgeden naklen yayınlanacak.

BT Sport’un yayın haklarını satın almasıyla Avrupa’da ilgi gören bir futbol ligine dönüşen Türkiye Süper Ligi, 28’nci haftada da farklı bölgelerde naklen yayınlanacak. beIN Sports’un etkisiyle özellikle Asya’da naklen yayınlanacak mücadeleler, Balkanlarda da ilgi ile karşılanıyor.

Yayınlar Yukatel Denizlispor-Beşiktaş Mücadelesiyle Başlıyor

Yabancı yayıncıların ilgisini çeken ilk mücadele Cumartesi günü 21.00’de başlayacak olan Yukatel Denizlispor-Beşiktaş mücadelesi. İlk hafta kaybetmelerine rağmen belli periyotlarda göze hoş gelen futbol oynayan bu iki ekibin mücadelesi, Afrika’dan Asya’ya birçok kıtada naklen yayınlanacak.

beIN Sports’un Asya ve ABD’deki kanalları ile birlikte Afrika’da Canal+, İngiltere ve İrlanda’da da BT Sport bu mücadeleyi ekranlara taşıyacak.

BT Sport 3 Maçı Yayın Programına Aldı

Geçtiğimiz hafta Türkiye Süper Ligi’nin kalan 8 haftasını naklen yayınlayacağını duyuran BT Sport, bu hafta yine Türkiye Süper Ligi’nden üç maçı programına aldı. Cumartesi günü Yukatel Denizlispor-Beşiktaş maçıyla birlikte Pazar Galatasaray-Gaziantep FK ve Pazartesi Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor mücadeleleri BT Sport’ta naklen yayınlanacak.

Japonya ve Brezilya’da DAZN, Kolombiya’da Win Sports Resmi Yayıncılar

Türkiye Süper Ligi maçlarını Brezilya ve Japonya’da yayınlayan platform DAZN, bu haftada da maçları yayınlayacağını açıkladı. DAZN’ın Süper Lig yayın programında ek olarak Kasımpaşa-Fenerbahçe mücadelesi de yer aldı.

Kolombiya’da mücadeleleri ekranlarına taşıyan Win Sports ise BT Sport ile aynı maçları ekranlara getireceğini duyurdu.

Avrupa’nın Farklı Bölgelerinde Mücadeleler Naklen Yayınlanacak

BT Sport’un naklen yayınlayacağı Türkiye Süper Lig maçlarına Avrupa’da ilgi gösteren birçok ülke oldu. Özellikle Balkanlarda birçok ülke müsabakaları naklen yayınlayacağını duyurdu. Bunun yanında her zaman olduğu gibi beIN Sports Fransa’da da Türkiye Süper Ligi maçları ekranlara gelecek. Avrupa’da; Yukatel Denizlispor-Beşiktaş, Kasımpaşa-Fenerbahçe, Galatasaray-Gaziantep FK ve Aytemiz Alanyaspor-Trabzonspor mücadelelerini yayınlayacak başlıca ülkeler şu şekilde:

SportKlub 1: Slovenya
Sport2: Macaristan
beIN Sports FR: Fransa
BT Sport: İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İrlanda
Sport TV 2: Portekiz
Sport 1: Çekya, Slovakya
Sport3 ve Sport4: İsrail