Timo Werner Kimdir? Timo Werner Hangi Takımda Oynuyor?

18.06.2020 - 23:54

Timo Werner Kimdir?

Almanya Bundesliga’da forma giyen forvet Timo Werner, Alman Milli Takımı futbolcusudur. 

Timo Werner Hangi Takımda Oynuyor?

Timo Werner, şu anda Alman takımlarından RB Leipzig formasını giyiyor. Alman forvet, Bundesliga’nın tamamlanmasıyla 2020 Haziran sonunda, İngiltere’nin Chelsea takımına katılacak. Chelsea, Timo Werner’i 47.5 milyon poundla transfer etti. 

Timo Werner’in Boyu Kaç Cm? Timo Werner Kaç Yaşında?

1.80 boyundaki Alman forvet, 6 Mart 1996’da Almanya’nın Stuttgart kentinde dünyaya geldi. Timo Werner 24 yaşında ve 76 kilo. 

Timo Werner’in Kulakları Vodafone Park’a Dayanamadı

28 Eylül 2017’de Şampiyonlar Ligi temsilcimiz Beşiktaş’a konuk olan Leipzigli forvet, Vodafone Park’ın atmosferine fazla dayanamadı. Beşiktaş taraftarının gürültüsünden kulakları rahatsız olan oyuncu, takım doktorundan istediği kulak tıkacına rağmen maça odaklanamadı. Tıkaçlar da fayda etmeyince maçın 32’nci dakikasında oyundan çıkan Timo Werner, yaşadıklarını Alman basınına şu sözlerle anlattı:

Timo Werner Kulak Tıkacı

“Hayatımda daha önce böyle bir atmosfer görmedim. Maça odaklanmayı başaramadım. Bir kulak tıkacı istedim ama bu da işe yaramadı. Hala iyi hissetmiyorum.”

Timo Werner’in Kariyeri ve Ailesi

Annesi Sabine Werner’in soyadını taşıyan Timo Werner’in futbolcu genleri, babası Günther Schuh’tan geliyor. Baba Günther Schuh, 70’li yıllarda Almanya alt liginde mücadele eden Stuttgarter Kickers’in kısa bir dönem formasını giymişti. 

Çocukluğunda Mario Gomez hayranı olan yıldız oyuncu, kariyerine TSV Steinhaldenfeld altyapısında başladı. Stuttgart altyapısına geçerek gençlik dönemini burada geçiren Werner, liseden mezun olduğu senede Stuttgart ile ilk profesyonel sözleşmesini imzaladı. 2016’da Leipzig’e transfer olan milli forvetin son durağı ise, Chelsea kulübü oldu. 

Timo Werner’in Sevgilisi Kim?

Uzun bir süre çocukluk arkadaşı Julia Nagler ile birlikte olan Timo Werner, 2018 yazında yeni bir ilişkiye yelken açtı. 

Timo Werner'ın Sevgilisi

24 yaşındaki Alman forvet, yeni sevgilisi Paula Magdalena ile gözlerden uzak olmayı tercih ediyor. Timo Werner sosyal medyada sevgilisinin yüzünü paylaşmıyor. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Happy 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣?

Timo Werner (@timowerner)'in paylaştığı bir gönderi ()

Timo Werner’ın Instagram Hesabı

Genç yıldız, 1 milyon takipçili “@timowerner” Instagram ve 80 bin takipçili “@TimoWerner” Twitter hesabında yeşil sahalardaki özel anlarını ve duygularını paylaşıyor.