19-20-21 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

18.06.2020 - 21:27

19-20-21 Haziran Spor Ekranı Öne Çıkanlar ve Şifresiz Maçlar

Majör futbol liglerinin tamamen geri dönmesiyle bu hafta futbolun hâkim olduğu bir spor ekranı, sporseverlerin karşısına çıkıyor. Cuma gününden itibaren haftanın keyif vermesi beklenen müsabakalarını ve bu haftada şifresiz yayınlanacak maçları sizler için inceledik.

Cuma Önerileri

Cuma gününde fikstür gereği maçların birçoğu aynı saatte başlıyor. Bu sebeple alternatifler üzerinden şekillenen bir liste yarattık.

20.00 İstanbulspor-Hatayspor: Koronavirüs öncesinde adım adım Süper Lige yaklaşan Hatayspor, ligin keyif veren ekiplerinden İstanbulspor’a konuk oluyor. Ligde 13’üncü sırada bulunmasına rağmen birçok takımdan daha fazla gol atan İstanbulspor ile Covid-19 arası öncesinde savunmasıyla fark yaratan Hatayspor’un bu ilginç mücadelesi 20.00’den itibaren beIN Sports Max HD 1 ekranlarında olacak.

22.15 Tottenham-Manchester United: Jose Mourinho’nun takımı Tottenham ile eski takımı Manchester United’ın mücadelesi tabii ki bu listeye girecekti. Ara sonrasındaki ilk maçlar pek bekleneni veremese de bu mücadelenin hikayesi maçın izlenmesi için yeterli bir sebep. 22.15’te başlayacak olan bu mücadeleyi S Sport ekranlarından naklen izleyebilirsiniz. Mücadele İdman TV ekranlarından da naklen yayınlanacak.

23.00 Sevilla-Barcelona: Tottenham-Manchester United’a alternatif olarak izlenebilecek mücadele ise Sevilla-Barcelona. Geri dönüş sonrasında iki takım da iyi sonuçlar aldılar ama oyun olarak çok tatmin edici değillerdi. İlk maçta Barcelona’nın aldığı skor da biraz Mallorca ile ilgiliydi. Bununla birlikte bu sezonki görüntülerinin aksine aralarındaki son 3 maçta toplam 17 gol atıldı. Erken bir golün farklı sonuçları beraberinde getirmesini beklediğimiz bu mücadele, 23.00’ten itibaren Spor Smart ekranlarında olacak. Bunun yanında CBC Sport, mücadeleyi şifresiz olarak yayınlayacak.

Cumartesi Önerileri

Cuma ve Pazar’a oranla biraz daha sönük bir liste karşımızda. Öne çıkardığımız müsabakalar şu şekilde:

15.00 Beşiktaş-Galatasaray: Günün en ilgi çekici müsabakalarından biri VFŞL Yaz Mevsimi kapsamında oynanacak. League of Legends yaz mevsimine fırtına gibi bir başlangıç yapan Beşiktaş, Galatasaray ile karşı karşıya gelecek. 4 maçta 4 galibiyet alarak beklentileri aşan Beşiktaş ile üst sıralarda kalıcı olduğunu kanıtlamak isteyen Galatasaray arasındaki bu mücadele 15.00’ten itibaren LoLespor Youtube kanalında olacak.

16.30 RB Leipzig-Borussia Dortmund: Hafta içinde şok yaşayan iki takım karşı karşıya geliyor. Leipzig, son 3 dakikasına 2-0 önde girdiği maçta 2-2 beraberlikle ayrılırken, Dortmund kendi evinde Mainz’a 2-0 mağlup oldu. Enteresan bir sonucun çıkmaya aday olduğu bu mücadeleyi 16.30’dan itibaren S Sport 2 ve S Sport Plus ile birlikte İdman TV üzerinden izleyebilirsiniz.

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

21.00 Yukatel Denizlispor-Beşiktaş: Geri dönüş sonrasında oynadığı ilk maçta 10 kişi kalana kadar iyi bir futbol ortaya koyan Denizlispor, Antalyaspor karşısında şok yaşayan Beşiktaş’ı konuk ediyor. İlk maçta Beşiktaş’ın ikinci yarı girdiği pozisyonlarla Denizlispor’un 10 kişi kalana kadar oynadığı oyun birleşince, iddiasız görünen bu maçın keyifli geçeceğini söyleyebiliriz. 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz.

Pazar Önerileri

Pazar günü ise liste oldukça geniş. Maçların saatlerinin birbirine yakın olması da güne ayrı bir tat katacak.

18.30 Kasımpaşa-Fenerbahçe: Geçtiğimiz hafta 1-0’dan geri dönen iki ekip kozlarını Recep Tayyip Erdoğan Stadı’nda paylaşacak. Özellikle Kasımpaşa’nın Thiam önderliğinde etkili ve birçok takımın aksine tempolu oyunu bu maçı heyecanlı kılıyor. Fenerbahçe’de de Ömer Faruk Beyaz başta olmak üzere bazı genç oyuncuların sahada olabileceği tahmin ediliyor. Puan tablosu açısından önemsiz olsa da futbolsevere bu mücadelenin keyif vermesini bekliyoruz. 18.30’da başlayacak olan bu mücadeleyi beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.

21.00 Everton-Liverpool: Bir tarafta Carlo Ancelotti, diğer tarafta Jurgen Klopp. Bu isimler bile maçın keyifli geçeceğini söylüyor. Merseyside Derbisi, günün heyecan verici müsabakalarından biri olacak. Geri dönüş sonrasında bu iki takımın nasıl oynayacağını merak ediyorsanız 21.00’den itibaren S Sport ekranlarından bu mücadeleyi izleyebilirsiniz. S Sport Plus ve İdman TV’de de maç naklen yayınlanacak.

23.00 Real Sociedad-Real Madrid: Ligdeki en keyifli oyunlardan birini oynayan Real Sociedad ile şampiyonluk yolunda kredisi olmayan Real Madrid arasındaki bu mücadelenin keyifli geçmeme ihtimali oldukça düşük. Oyarzabal ve bu sene kusursuz bir oyun ortaya koya Odegaard önderliğinde Sociedad’ın neler yapacağını izlemek için Spor Smart ekranlarını ziyaret edebilirsiniz. 23.00’te başlayacak olan mücadelenin diğer bir yayıncısı ise CBC Sport.

Haftanın Şifresiz Maçları

Her hafta olduğu gibi TRT Spor, bu hafta da Bundesliga’dan bir maçı şifresiz olarak yayınlayacak. Cumartesi günü 16.30’daki Bayern Münih-Freiburg mücadelesi TRT Spor’un yayın akışında yer aldı.

D-Smart Youtube kanalı ise Cumartesi günü 18.00’den itibaren Athletic Bilbao-Real Betis mücadelesini yayınlayacak.

Ukrayna Premier Ligi'nin önemli ekiplerinden Dİnamo Kiev'in, evinde FC Kolos'u ağırlayacağı mücadele ise, Dinamo Kiev'in resmi Youtube hesabından şifresiz olarak yayınlanacak. Karşılaşma, Pazar günü 19:30'da başlayacak.

Almanya ve İspanya ile birlikte bu hafta da Belarus Vysshaya maçları, ligin resmi Youtube kanalında olacak.