Portekiz Primeira 27’nci Haftasında Şifresiz Yayınlanacak Maç Belli Oldu

15.06.2020 - 13:24

Portekiz Primeira 27’nci Haftasında Şifresiz Yayınlanacak Maç Belli Oldu

Portekiz Primeira 27’nci haftasında şifresiz yayınlanacak maç açıklandı. Uçankuş TV ekranlarında 18 Haziran Perşembe günü 23.15’ten itibaren Sporting Lizbon-Tondela mücadelesi futbolseverlerle buluşacak.

Portekiz Primeira Ligi’nin yayın haklarını elinde bulunduran Saran Holding ile yaptığı anlaşma sayesinde her hafta 1 maçı ekranlara taşıyan Uçankuş TV’nin bu hafta yayınlayacağı maç Sporting-Tondela mücadelesi oldu. Mücadele, 18 Haziran Perşembe, saat 23.15’te başlayacak. Geri dönüş sonrasında ligdeki ilgi çekici maçları ekranlara taşıyan Uçankuş TV’yi izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

İlginizi Çekebilir: Uçankuş TV Nasıl İzlenir? Uçankuş TV Kimin? Frekans Bilgileri

Geçtiğimiz Hafta Sporting Kendi Evinde Güldü

Portekiz Primeira 26’ncı haftasında Sporting, Paços Fereira’yı konuk etti. Yine Uçankuş TV ekranlarından yayınlanan bu mücadelenin ilk yarısı golsüz ve hatta pozisyonsuz sonuçlandı. İkinci yarıda da görüntü aynı şekildeyken bu görüntüyü Sporting’in potansiyelli genç oyuncularından Jovane Cabral tersine çevirdi.

Dakikalar 64’ü gösterdiğinde kazanılan frikikte topun başına geçen Cabral, şık bir vuruşla direğin de yardımını alarak topu ağlarla buluşturdu. Öne geçen Sporting, maçın geri kalan dakikalarında sorunlar yaşadı. Bir pozisyonda aleyhine penaltı çalınan yeşil-beyazlılar, kararın VAR’dan dönmesiyle derin bir nefes aldı. Sporting, aldığı bu sonuçla puanını 46’ya yükseltti.

Tondela Derin Nefes Aldı

Geri dönüş sonrasında Benfica ile berabere kalan Tondela, geçtiğimiz hafta da Aves’i kendi evinde geçmeyi başardı.

Mücadelenin 11’inci dakikasında devre arasında Rio Ave’den transfer edilen Ronan ile golü bulan Tondela, daha sonrasında topun arkasına geçmeyi tercih etti. İkinci yarının başında Aves’in 10 kişi kalmasının ardından biraz daha top hakimiyetini elinde bulunduran ev sahibi ekip, dakikalar 56’yı gösterdiğinde yine Ronan ile bir gol buldu. İlk golde ceza sahası içinde soğukkanlılığını gösteren Ronan, ikinci golde de kafa vuruşlarında etkili olduğunu kanıtladı. Rakibinin 10 kişi kalmasına rağmen dominant bir oyun ortaya koyamayan Tondela, Aves karşısında 3 puan alarak küme düşme hattından biraz daha uzaklaştı.

Tondela 3 Maçtır Sporting’e Yenilmiyor

Ligin mütevazi ekiplerinden Tondela’nın şansı Sporting’e karşı tutuyor. Oynadıkları son 3 maçta 2 galibiyet, 1 beraberlik alan Tondela, rakibinin evinde oynadığı 4 maçta ise 3 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Tondela’nın amacı, bu istatistiği devam ettirmek.
Sporting ise geri dönüş sonrasında 4 puan topladı. Bununla birlikte iç sahada oynadığı son 5 lig maçını da kazanmayı başardı. 3’üncü sıradaki Braga’yı yakalayan Sporting, bu maçı da kazanarak Avrupa Ligi yolunda sağlam bir adım atmak istiyor.

Sporting-Tondela mücadelesini 18 Haziran Perşembe günü 23.15’ten itibaren Uçankuş TV’den şifresiz olarak izleyebilirsiniz.