Napoli-Juventus İtalya Kupası Finali TRT Spor’da Şifresiz Yayınlanacak

14.06.2020 - 11:47

Napoli-Juventus İtalya Kupası Finali TRT Spor’da Şifresiz Yayınlanacak

Coppa Italia sahibini TRT Spor’da buluyor. Çarşamba günü (17 Haziran) oynanacak Napoli-Juventus İtalya Kupası final mücadelesi, 21.00’den itibaren TRT Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak.

İtalya Futbol Federasyonu’nun aldığı karar doğrultusunda önce kupa maçlarına başlayan İtalya’da, büyük final geldi çattı. Juventus ile Napoli’nin kozlarını paylaşacağı final, Roma Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. Mücadelenin Türkiye yayıncısı ise TRT Spor. Coppa Italia ve İtalya Süper Kupası yayın haklarını elinde bulunduran TRT Spor, mücadeleyi Çarşamba günü 21.00’den itibaren ekranlarına taşıyacak.

Juventus Beklenenden Daha Fazla Zorlandı

Yarı finalin ilk ayağında Milan ile karşı karşıya gelen Juventus’un deplasmanda aldığı 1-1’lik sonucun ardından finale ulaşma ihtimalinin çok yüksek olduğu düşünülüyordu. Juventus, finale ulaşsa da bu beklenenden biraz daha zor oldu.

Rövanş mücadelesinde dakika 15’te Ronaldo’nun ayağından bir penaltı kaçıran Juventus, birçok fırsattan yararlanamadı. Yaklaşık 75 dakika 10 kişi oynayan rakibine karşı skor üretemeyen Juventus, deplasman golü avantajıyla adını finale yazdırdı.

Napoli Avantajını Korumasını Bildi

Diğer finalist Napoli ise Inter ile yarı finalde kozlarını paylaştı. Koronavirüs arası öncesinde deplasmanda 1-0 mağlup ettiği rakibini konuk eden Napoli, aslında maça pek de istediği gibi başlayamadı.

Karantina dönemi öncesinde çok formsuz olan Inter, henüz dakikalar 3’ü gösterirken şok bir golle öne geçti. Eriksen’in kornerden direkt olarak ağlara gönderdiği topla ilk maçtaki dezavantajlı skoru ortadan kaldıran Inter, ilk yarının son bölümünde Mertens’in golüne engel olamadı. Maçın son bölümünde deplasman ekibi biraz daha baskı kursa da aradığı golü bulamadı ve mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuç, Napoli’yi Coppa Italia finalinde Juventus’un rakibi yaptı.

Bu Sezon Oynadıkları İki Maçta Toplam 10 Gol Atıldı

Bu sezon iki kez karşı karşıya gelen Juventus ve Napoli’nin maçları futbolseverleri memnun etmeyi başardı. Ligdeki ilk maçta rakibini 4-3 ile geçen Juventus, ikinci maçta sahadan 2-1 mağlup ayrılmıştı.

Son dönemde keyifli mücadelelere sahne olan Napoli-Juventus maçlarının bu sezon özelinde sonuncusu, TRT Spor ekranlarında olacak. İtalya Kupası final mücadelesini Çarşamba günü 21.00’den itibaren TRT Spor’da şifresiz olarak izleyebilirsiniz.