Çaykur Rizespor-Galatasaray Mücadelesi 21 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

14.06.2020 - 00:04

Çaykur Rizespor-Galatasaray Mücadelesi 21 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

27’nci haftanın kritik mücadelesinde Çaykur Rizespor, Galatasaray’ı konuk edecek. Bugün (14 Haziran Pazar) günü 21.00’de başlayacak olan bu mücadele, beIN Sports ekranlarından Türkiye’deki futbolseverlerle buluşacak. Bunun yanında müsabaka, 21 farklı ülke/bölge televizyonundan naklen yayınlanacak.

Türkiye Süper Ligi’nde hasret sona erdi. Şampiyonluk yarışının yanı sıra küme düşmeme mücadelesinin de ilgi çektiği Süper Lig’de haftanın kritik mücadelelerinden biri Rize’de oynanacak. Çaykur Rizespor ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği bu mücadele, Türkiye’de her zaman olduğu gibi beIN Sports ekranlarında olacak. Bunun yanında toplam 21 ülkede daha bu mücadele, futbolseverlerle buluşacak.

12 Avrupa Ülkesinde Müsabaka Naklen Yayınlanacak

Çaykur Rizespor ile Galatasaray’ın karşı karşıya geleceği bu mücadele, Avrupa’nın çeşitli bölgelerinden naklen yayınlanacak. Özellikle Balkanlarda bu mücadele fazlasıyla ilgi görmüşe benziyor.

SportKlub 1: Slovenya

Sport2: Macaristan

beIN Sports FR: Fransa

BT Sport: İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İrlanda

Look Sport RO 2: Romanya

Sport 1: Çekya, Slovakya

Sport4: İsrail

Win Sports Falcao Transferinden Sonra Maçları Yayınlayacağını Duyurmuştu

Kolombiya’nın başarılı televizyon kanallarından Win Sports, Falcao’nun Galatasaray’a transferinin ardından Türkiye Süper Ligi maçlarını yayınlayacağını duyurmuştu. Ara sonrasında da Türkiye Süper Ligi maçları, Win Sports ekranlarında olacak. Bu maçlardan biri Çaykur Rizespor-Galatasaray mücadelesi olarak paylaşıldı.

Kolombiya’da Win Sports’un yayınlayacağı bu mücadele; Afrika’da, Brezilya’da ve beIN Sports’un Asya’daki kanallarında naklen yayınlanacak. Farklı bölgelerde maçı ekranlara taşıyacak olan tüm kanallar şu şekilde:

beIN Sports Endonezya: Endonezya

beIN Sports HK: Hong Kong

beIN Sports Filipinler: Filipinler

beIN Sports Tayland: Tayland

beIN Sports Avustralya: Avustralya

beIN Sports US: ABD

Win Sports: Kolombiya

Canal +: Afrika

DAZN: Brezilya

ESPN: Afrika

Küme Düşmeme ve Zirve Yarışını Doğrudan Etkileyecek

Çaykur Rizespor-Galatasaray mücadelesi, hem küme düşmeme hem de zirve yarışını doğrudan etkileyecek. Ünal Karaman’ın takımın başına gelmesinden sonra da beklediği çıkışı gösteremeyen Çaykur Rizespor ile zirveden kopmak istemeyen Galatasaray arasındaki bu keyifli mücadeleyi, Türkiye’de bugün (14 Haziran Pazar) 21.00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.