Mallorca - Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

13.06.2020 - 11:33

Mallorca - Barcelona İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

La Liga 28. hafta maçları ile kaldığı yerden devam ediyor. Lider Barcelona düşme potasındaki Mallorca’yı ağırlıyor. 

Mallorca Tüm Silahlarını Kullanır

İki taraf açısından da kritik bir kapışma olacak. Önümüzde 10 hafta var. Mallorca, Pandemi arasından önce önemli galibiyetler almıştı. Teknik direktör Vicente Moreno bazı sistem değişiklikleri yaparak maç maç takımına hayat vermeye çalışıyor. Bu maça hangi sistem ve oyuncularla çıkacaklar çok net değil. Real Madrid’i kendi sahalarında 1-0 yendiklerinde 4-3-3, Valencia’yı 4-1 mağlup ederlerken 4-4-2 ile sahadaydılar. Barcelona karşısında defansif bir tercih yapacaklarını düşünmüyorum. Önemli bir eksikleri yok. Salva Sevilla’nın organizatörlüğünde Kubo, Dani ve Budimirli bir 11 sahada görebiliriz. Korkmadan Barcelona’nın üzerine gidecek bir Mallorca sahada olacaktır. 

Mallorca: Reina; Pozo, Valjent, Raíllo, Gamez; Dani Rodríguez, Baba, Salva Sevilla, Kubo/Lago Junior; Budimir ve Cucho Hernandez.

Barcelona'da Suarez Dönüyor

Barcelona tarafına bakarsak, Pandemi arasının en çok Barcelona’ya yaradığını görebiliriz. Ocak ayında Luis Suarez’i kaybeden Katalanlar, apar topar Braithwaite transferi yapmak durumunda kalmışlardı. Yeni teknik direktörleri Setien, Luis Suarez ile hiç çalışma fırsatı bulamadı. Setien felsefesinin Suarez ile birlikte daha iyi işleyeceğini söyleyebilirim. Futbolsuz kalan dünyaya Barcelonalı futbolcular iyi bir gösteri sunmak isteyeceklerdir. Rakipleri Real Madrid’e yenildiler ama bir hafta sonra Madrid’in puan kaybıyla liderliğe yükseldiler. Ezeli rakiplerinden bir gün önce sahaya çıkıyorlar. Güçlü bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. 

Barcelona: Ter Stegen; Semedo/Sergi Roberto, Pique, Umtiti, Jordi Alba; Busquets, Arthur/Rakitic/Vidal, De Jong; Messi, Griezmann, Luis Suarez

Mallorca’da sol bek Lumor sakat. Barcelona’da Dembele oynamayacak. Semedo’nun durumu net değil. Stoper Lenglet cezalı. İlk devreden hızlı bir başlangıç bekliyorum. İlk yarı 1.5 üstü 1.90 orandan İddaa’dan oynanabilir. 

Yazan: Aylin Bermant