Beşiktaş–Antalyaspor Maçı 17 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

13.06.2020 - 00:18

Beşiktaş–Antalyaspor Maçı 17 Ülke/Bölgeden Naklen Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi 27’nci hafta mücadelesinde Beşiktaş, Fraport Antalyaspor’u konuk edecek.  beIN Sports ekranlarından Türkiye’deki futbolseverlerle buluşacak olan bu mücadele, Türkiye dışında 12 farklı ülkeden naklen yayınlanacak.

Türkiye Süper Ligi, 3 aylık hasretin ardından geri döndü. Belarus, Tayvan, Güney Kore gibi liglerin bile rağbet gördüğü bu istisnai dönemde, Süper Lig’e de yabancı yayıncıların ilgisi arttı. Ligin yabancı taliplere satışı konusunda tasarruf sahibi olan beIN Media Group’un diğer ülkelerde faaliyet gösteren kanalları, Süper Lig’den önemli maçları programına aldığını duyurdu. Bu maçlardan biri de Beşiktaş-Fraport Tav Antalyaspor mücadelesi olacak.

Maçın Avrupa Yayıncıları

Zorlu geçmeye aday olan Beşiktaş-Antalyaspor maçı, Birleşik Krallık ve İrlanda’da faaliyet gösteren BT Sport’un da eklenmesiyle birlikte Avrupa’da 10 farklı ülkede ekranlara gelecek. Karşılaşmanın Avrupa yayıncıları şunlar:

SportKlub 1: Slovenya

Sport2: Macaristan, Çekya, Slovakya

beIN Sports FR: Fransa

BT Sport: İngiltere, İskoçya, Galler, Kuzey İrlanda, İrlanda

beIN Sports’un Asya Kanalları Maçları Yayınlayacak

27’nci haftanın en keyifli maçlarından biri olması beklenen Beşiktaş-Fraport Tav Antalyaspor mücadelesi, Avrupa’nın yanı sıra dünyanın çeşitli bölge ve ülkelerinden de canlı yayınlanacak. Söz konusu kanallar şunlar:

beIN Sports Endonezya: Endonezya

beIN Sports HK: Hong Kong

beIN Sports Filipinler: Filipinler

beIN Sports Tayland: Tayland

beIN Sports Avustralya: Avustralya

beIN Sports US: ABD

Win Sports: Kolombiya

Canal +: Afrika

Beşiktaş’ta Kaleci Çıkmazı

Türkiye dışında toplam 12 ülkeden yayınlanacak olan Beşiktaş-Fraport Tav Antalyaspor mücadelesinde Beşiktaş’ın kalesini kimin koruyacağı merak konusu. Utku Yuvakuran ve Ersin Destanoğlu, Karius’un ayrılması sonrasında teknik direktör Sergen Yalçın’dan görev bekleyecekler. Alınan haberlere göre Antalyaspor mücadelesine Ersin Destanoğlu’nun ilk 11’de başlaması muhtemel.

Liglerin ara verilmesinden önce Galatasaray ile deplasmanda berabere kalan Beşiktaş’ta amaç, kazanarak ilk 4 sıra için tekrar iddialı olmak. Bugün (13 Haziran Cumartesi) günü saat 21:00’de başlayacak olan müsabaka, 21:00’den itibaren beIN Sports HD 1 ekranlarından canlı yayınlanacak.