Ercan Taner Yola Socrates Dergi ile Devam Dedi

12.06.2020 - 15:13

Ercan Taner Yola Socrates Dergi ile Devam Dedi

Liglerin başlayacağının açıklanmasının ardından beIN Sports ile yollarını ayıran Ercan Taner’in yeni adresi belli oldu. Twitter’dan yaptığı paylaşımda tecrübeli spiker, yola Socrates Dergi ile devam edeceğini açıkladı.

Spor spikeri denildiği anda akla gelen birkaç isimden biri olan Ercan Taner, TFF’nin ligleri başlatacağını duyurmasının ardından çok konuşulacak bir yazıya imza atmıştı. Taner, Büyük risk! başlıklı yazısında bu işte olmayacağını belirtmişti. Yazının birkaç gün sonrasında beIN Sports’ta ayrıldığını duyuran Taner, yeni adresinin Socrates Dergi olacağını açıkladı.

Ercan Taner Büyük Risk Yazısından Sonra Tepki Çeken Bir Yazı Daha Yazdı

8 Mayıs tarihinde kaleme aldığı Büyük Risk! başlıklı yazının ardından destek gören Ercan Taner’in 17 Mayıs’taki yazısı ise eleştirilere sebep olmuştu. Türkiye’de futbolun başlamasını eleştiren ama Almanya’da futbolun başlamasını öven Taner’e sosyal medyadan tepkiler yağmıştı. Ercan Taner’in 17 Mayıs’ta eleştirilere sebep olan “Meydan Okumak” başlıklı yazısını buradan okuyabilirsiniz.

“Yola Socrates’le Devam Ediyorum”

TRT, TRT Spor, NTV, NTV Spor, Lig TV, beIN Sports ve daha birçok kanalda gerek spikerlik gerekse program sunuculuğu yapan Ercan Taner, yeni adresini Twitter üzerinden açıkladı. Socrates Dergi Youtube kanalında olacağını “yola Socrates’le devam ediyorum” şeklinde yaptığı paylaşımla takipçilerine iletti.

Ercan Taner Kimdir?

Kendine has anlatımı ile dikkat çeken Ercan Taner, 1964 yılında Ankara'da doğdu. Eski futbol antrenörü Ziya Taner'in oğlu olan Ercan Taner, TRT'nin açtığı spikerlik sınavlarını kazandıktan sonra 18 yaşında spikerliğe başladı.

Uzun yıllar Lig TV ve Show TV kanallarında görev alan Ercan Taner, 2008 yılında Doğuş Medya Grubu'nun NTV kanalına geçerek yeni bir başlangıç yapmış ve buradan da NTV Spor'a geçiş yapmıştır. NTV Spor'un kapanmasının ardından yeniden NTV'ye dönen Taner, 6 Ağustos 2018'de kanaldan ayrılmıştı. Kısa bir süre TRT’de tekrar görev yapan Taner, daha sonrasında beIN Sports ile anlaşmıştı. Bu süreçte de beIN Sports ile bir kere daha yolları ayırıp geri dönen Taner, son kararını 8 Mayıs’ta vermiş ve en azından bu süreç bitene kadar spikerlik yapmayacağını açıklamıştı. Socrates Dergi ile anlaşan Taner’in burada hangi programları yapacağı ise henüz bilinmiyor.