Göztepe-Trabzonspor Mücadelesi 14 Farklı Ülkede Yayınlanacak

12.06.2020 - 11:06

Göztepe-Trabzonspor Mücadelesi 14 Farklı Ülkede Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi’nde 12 Haziran’da oynanacak olan Göztepe-Trabzonspor mücadelesi Türkiye’de beIN Sports ile birlikte dünyanın dört bir yanında naklen yayınlanacak. Karşılaşma, toplam 14 faklı ülkede canlı olarak ekranlara gelecek.

Birçok futbol ligi karantina döneminden sonra farklı ülkelerde yayın yapmaya başladı. Polonya’dan İsveç’e, İsveç’ten Norveç’e hemen hemen her ligin bu noktada önemli adımlar attığı görüldü. Türkiye Süper Ligi’nde resmi bir gelişme olmamakla birlikte son dönemde dünyanın farklı bölgelerindeki yayıncıların sayısı artmıştı. Bu yayıncıların çoğu, Göztepe-Trabzonspor mücadelesini canlı yayınlayacaklarını açıkladılar.

Avrupa’da 6 Ülke Kritik Mücadeleyi Yayınlayacak

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren Göztepe-Trabzonspor mücadelesini Avrupa’dan 6 farklı ülke naklen yayınlayacak. Arnavutluk’ta Tring Sport 1, Portekiz’de Sport TV2, İsrail’de Sport4, Çekya ve Slovakya’da Sport2 kanalları bu mücadeleyi naklen yayınlanacaklar. Türkiye’den bu sezon derbiler başta olmak üzere birçok maçı veren beIN Sports Fransa’nın da müsabakayı canlı yayınlayacağı açıklandı.

Güney Amerika, Afrika, Asya ve Okyanusya’da da Bu Maça İlgi Yüksek

Birçok kıtada naklen yayınlanacak olan Göztepe-Trabzonspor mücadelesi, beIN Sports’un Asya’daki kanallarında boy gösterecek. Bu mücadele; beIN Sports Endonezya, beIN Sports Hong Kong, beIN Sports Filipinler ve beIN Sports Tayland üzerinden izlenebilecek. Ayrıca Orta Doğu’da yayın beIN Sports Mena da bu mücadeleyi naklen yayınlayacak.

Okyanusya’da beIN Sports Avustralya, Güney Amerika’da Win Sports ve Afrika’da ise Canal+, Göztepe-Trabzonspor mücadelesini ekranlara getirecek.

Dünyanın dört bir yanından ilgi gören ve 12 Haziran Cuma günü saat 21:00’de başlayacak bu mücadele, ülkemizde beIN Sports 2 ekranlarından ve beIN Connect platformundan naklen izlenebilecek.

Şampiyonluk için Kritik Viraj

Koronavirüs arası öncesinde Medipol Başakşehir ile berabere kalan Trabzonspor, liderliğini korumuştu. Ara sonrasında ilk lig maçına çıkacak olan Bordo Mavililerde parola 3 puan. Kazanarak rakiplerini kazanma baskı altına almaya çalışacak Trabzonspor’un işi çok kolay olmayacak. 

Sezona Tamer Tuna yönetiminde başlayan ama alınan kötü sonuçlar sonrasında İlhan Palut’u göreve getiren Göztepe, çıkışa geçmiş ve Avrupa kupaları hesabı yapmaya başlamıştı. Ara sonrasında iki takımın da mutlak üç puan parolasıyla çıkacağı Göztepe-Trabzonspor mücadelesini 21.00’den itibaren beIN Sports HD 2 ekranlarından izleyebilirsiniz.

İngiliz BT Sport Kanalı da Maçı Yayınlayacak

Gün içerisinde yaşanan gelişme sonrasında, İngiltere’de yayın yapan BT Sport kanalı, Süper Lig’in İngiltere yayın haklarını satın aldığını duyurdu. BT Sport, Göztepe-Trabzon maçının yansıra, Cumartesi günü oynanacak Beşiktaş-Antalyaspor ve Pazar günü oynanacak Galatasaray-Ç.Rizespor maçını da ekranlara getirecek. BT Sport sitesinden geçilen habere göre kanal, her hafta Süper Lig’den 3 müsabakanın canlı yayınını gerçekleştirecek.