Fenerbahçe-Kayserispor Mücadelesi 10 Farklı Yabancı Kanaldan Yayınlanacak

12.06.2020 - 10:59

Fenerbahçe-Kayserispor Mücadelesi 10 Farklı Yabancı Kanaldan Yayınlanacak

Türkiye Süper Ligi 12 Haziran’da oynanacak Fenerbahçe-İM Kayserispor mücadelesiyle geri dönüyor. 27’nci hafta mücadelesi, Türkiye’de beIN Sports 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşurken, Türkiye dışında da 10 farklı kanal bu mücadeleyi canlı yayınlayacak. 

Yıllar önce beIN Media Group’un Digitürk’ü satın almasının ardından Türkiye Süper Ligi’nin yabancı ülke televizyonlarında da yayınlanması gündeme gelmişti. Geçen süre zarfında birçok müsabaka, birçok yabancı kanal tarafından canlı yayınlandı. Karantina sonrasında ise beIN Media Group önderliğinde pek çok farklı ülke ve hatta kıtada maçlar yayınlanmaya devam edecek. O maçlardan biri Fenerbahçe-İM Kayserispor.

Avrupa’da 6 Kanal Naklen Yayın Programına Mücadeleyi Aldı

Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesi Avrupa’da 6 farklı kanaldan canlı yayınlanacak. Müsabaka, Arnavutluk’ta Tring Sport 2, Romanya’da Look Sport, İsrail’de Sport4, Macaristan’da Sport2 kanallarından canlı yayınlanacak. Bunun yanında geçtiğimiz aylarda Ankaragücü-Gençlerbirliği mücadelesi ile ilk kez bir Süper Lig maçını repertuarına katan Slovenya’nın SportKlub 5 kanalı da bu mücadeleyi canlı yayınlayacağını açıkladı. Bein Sports’un Fransa şubesi beIN Fransa’da bu karşılaşmayı yayınlayacağını duyuran bir diğer Avrupa kanalı.

Amerika, Asya ve Afrika’da da Fenerbahçe-İM Kayserispor Mücadelesi Yayınlanacak

Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesine, Avrupa’nın yanı sıra diğer kıtalardan da ilgi var. Amerika’da beIN Sports US, Afrika’da ESPN ve Asya’da beIN Sports Hong Kong kanalları, karşılaşmayı canlı yayınlayacak.

Dünyanın dört bir yanından ilgi gören bu mücadeleyi Türkiye’de saat 21.00’den itibaren beIN Sports ekranlarından ve beIN Connect platformundan naklen izleyebileceksiniz.

Fenerbahçe’de Ömer Beyaz’ın İlk 11’de Olması Bekleniyor

Dünyanın farklı bölgelerindeki yayıncıların ilgisini çeken bu mücadelede saha içinde de enteresan bir gelişme yaşanması bekleniyor. Fenerbahçe’nin genç yeteneği Ömer Faruk Beyaz’ın muhtemel 11’lerin tamamında yer alması oyuncunun dikkatleri üzerine çekmesini sağladı. Ömer Faruk Beyaz, forma giymesi durumunda, Fenerbahçe’de forma giyen en genç oyuncu unvanını Recep Niyaz’dan ele geçirecek. 

Ömer Faruk Beyaz ile birlikte Fenerbahçe’de ilk maçına çıkacak olan diğer isim Tahir Karapınar olacak. Sezon sonuna kadar Fenerbahçe’nin teknik direktörü olacağı açıklanan Karapınar da Fenerbahçe’deki serüvenine galibiyetle başlamak istiyor. Hem alt sıraları hem de Avrupa kupalarına katılma yarışını etkileyecek olan Fenerbahçe-Kayserispor mücadelesini beIN Sports HD 1’den naklen izleyebilirsiniz.