Mert Hakan Yandaş Kimdir? Mert Hakan Yandaş Nereli?

09.06.2020 - 22:33

Mert Hakan Yandaş Kimdir? Mert Hakan Yandaş Nereli?

Mert Hakan Yandaş, Sivasspor’da forma giyen profesyonel futbol oyuncusudur. Mert Hakan Yandaş’ın doğum yeri, Bursa’nın Osmangazi İlçesi’dir. 

Mert Hakan Yandaş Kaç Yaşında?

19 Ağustos 1994 doğumlu Mert Hakan Yandaş, 25 yaşında. 

Mert Hakan Yandaş Hangi Takımda Oynuyor?

2017 senesinden beri, Sivasspor’da forma giyiyor. 

Mert Hakan Yandaş Sivasspor

Mert Hakan Yandaş Ne Kadar Kazanıyor?

Orta saha oyuncusu Mert Hakan Yandaş, Sivasspor’dan yıllık 700 bin TL alıyor. Galatasaray ile yaptığı yeni sözleşmesinin detayları tam olarak ortaya çıkmasa da, sarı kırmızılı ekibin 25 yaşındaki futbolcuya aylık 700 bin TL önerdiği söyleniyor.

Mert Hakan Yandaş Hangi Mevkide Oynuyor?

Asıl mevkisi orta saha olan Mert Hakan Yandaş, aynı zamanda 10 numara pozisyonunda da oynayabiliyor. Sağ ayaklı futbolcu, sağ orta saha bölgesinde de forma giyebilir. 

Mert Hakan Yandaş Hangi Takımlarda Oynadı?

Profesyonel kariyerine Yeşil Bursa’da başlayan Mert Hakan, Altınordu, Tire 1922 Spor ve Menemen Belediyespor formalarını giydi. 2017 senesinde Sivasspor’a imza atan orta saha oyuncusu, 3 sezondur Sivasspor takımında oynuyor. 

Mert Hakan Yandaş Galatasaraylı Mı?

2019-2020 TFF Süper Lig sezonunun flaş isimlerinden olan Mert Hakan Yandaş, transferin de gözde oyuncularından oldu. Adı Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılan Sivasspor’lu futbolcu, Galatasaray’da oynamak istediğini “Galatasaray benim hayalim” diyerek belirtmişti. 

Mert Hakan Yandaş “Zabaha Kadar Buradayız”

19 Ocak’ta Beşiktaş’ı deplasmanda 2-1 mağlup eden Sivasspor, taraftarını da sevince boğmuştu. Bir taraftarın kameraya yansıyan “Zabaha kadar buradayız” çıkışını, Mert Hakan Yandaş antrenmanda taklit ederek, arkadaşlarını güldürmüştü. 

Mert Hakan Yandaş’ın Instagram Hesabı

52.8 bin takipçili @merthakanyndas Instagram hesabını kullanan 25 yaşındaki futbolcu, yeşil sahalardaki fotoğraflarının yanı sıra, özel anları ve ailesini de paylaşmayı seviyor. 

Bu gönderiyi Instagram'da gör

#sivas #kangal

Mert Hakan Yandaş (@merthakanyndas)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Sevdiklerinizle huzur dolu bayramlara???

Mert Hakan Yandaş (@merthakanyndas)'in paylaştığı bir gönderi ()