Achraf Hakimi Kimdir? Achraf Hakimi Nereli?

08.06.2020 - 00:54

Achraf Hakimi Kimdir? Achraf Hakimi Nereli?

Achraf Hakimi, Fas Milli Takımı’nın profesyonel futbol oyuncusudur. İspanya doğumlu olan Achraf Hakimi, aslen Faslı’dır.

Achraf Hakimi

Achraf Hakimi Kaç Yaşında?

4 Kasım 1998’de Getafe’de doğan Achraf Hakimi, 21 yaşındadır.

Achraf Hakimi Hangi Takımlarda Oynadı?

Fas’tan İspanya’ya göç eden bir ailenin çocuğu olan Achraf, Madrid özerk bölgesinde Getafe şehrinde dünyaya geldi. 8 yaşında futbol oynamaya başlayan Faslı futbolcunun ilk ekibi, Getafe’nin yerel takımlarından Club Deportivo Colonia Ofigevi oldu. Bu takımda oynarken Real Madrid’in dikkatini çeken oyuncu, bir gün posta kutusunda bulduğu bir mektupla Los Galacticos’tan davet aldı. Real Madrid Juvenil’e adım atan ve altyapı eğitimini burada alan Achraf, Zidane Zidane’nin oğlu Luca Zidane ile dönem arkadaşı oldu. Real Madrid Castilla’ya geçerek profesyonel kariyerine başlayan yıldız oyuncu, Zidane Zidane ile de çalışma fırsatı buldu.

Zidane’nin kısa bir sürede A takıma yükselttiği Achraf, Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan ilk Faslı futbolcu ünvanını aldı. 2018 senesinde, Alman ekibi Borussia Dortmund’a 2 senelik kiralanan Achraf Hakimi’nin sözleşmesi, Haziran ayında bitiyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Para todos los que han estado siempre a mi lado... Familia ?⚽️

Achraf Hakimi (@achrafhakimi)'in paylaştığı bir gönderi ()

Achraf Hakimi Şu Anda Hangi Takımda Oynuyor?

Real Madrid’in sözleşmeli futbolcusu olan Achraf Hakimi, şu anda Bundesliga takımı Borussia Dortmund’ta kiralık olarak forma giyiyor. Genç yıldızlara özgüven aşılayan Borussia Dortmund camiası, kısa bir sürede Achraf’ı da ideal takımın bir parçası yapmayı başardı.

Achraf Hakimi Borussia Dortmund

Achraf Hakimi Hangi Mevkide Oynuyor? Forma Numarası Kaç?

Futbola her çocuk gibi forvet olarak başlayan genç yıldız, ilerleyen dönemlerde kanat oyuncusu olarak görev yaptı. Profesyonel kariyerinde asıl mevki, sağ bek oldu. Sol bek ve sağ önde de görev yapabilen Hakimi’nin, Borussia Dortmund’taki forma numarası 5.

Achraf Hakimi'nin Instagram ve Twitter Hesapları

Achraf’ın, 384 bin takipçili “@AchrafHakimi” Twitter ve 3.1 milyon takipçili “@achrafhakimi” Instagram hesaplarında, futbola ve hayata dair paylaşımları ilgiyle takip ediliyor.

Achraf Hakimi’nin Eşi ve Aile Hayatı

2018 senesinde tanıştığı İspanyol aktris Hiba Abouk ile mutlu bir beraberliği olan Dortmundlu yıldız, çiftler arasındaki yaş farkını önemsemeyenlerden.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Felicidades papi, estamos muy orgullosos de ti ?❤️ #todoesfuerzotienesurecompensa

Hiba Abouk (@hiba_abouk_)'in paylaştığı bir gönderi ()

Libya ve Tunus asıllı 33 yaşındaki aktris ve Achraf Hakimi, ilk çocuklarını Şubat ayında kucaklarına aldılar.

Bu güzel ailenin tamamlayıcısı ise kahverengi labrador, Rai. İnstagramda kendine ait “@raiaboukhakimi” adlı hesabı olan Rai’nin, 12.1 bin takipçisi bulunuyor.

Bu gönderiyi Instagram'da gör

¡Hoy cumple un añito nuestro bombón de chocolate favorito! Te queremos @raiaboukhakimi ?❤️ #labrador #doglover #happybirthday

Hiba Abouk (@hiba_abouk_)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bu gönderiyi Instagram'da gör

Summer vibes with my family ??❤️ #labrador #doglifestyle

Raï Abouk Hakimi (@raiaboukhakimi)'in paylaştığı bir gönderi ()