Almanya Kupası DFB Pokal Yarı Final Maçları Spor Smart’ta

08.06.2020 - 17:08

Almanya Kupası DFB Pokal Yarı Final Maçları Spor Smart’ta

Almanya Kupası DFB Pokal mücadeleleri, 9-10 Haziran tarihlerinde oynanacak. Yarı final mücadeleleriyle geri dönecek olan Almanya Kupası maçları, ara öncesinde de olduğu gibi Spor Smart (Smart Spor) ekranlarından naklen yayınlanacak.

Almanya’da futbol, Mayıs ayının ortasında Bundesliga ve Bundesliga 2 maçlarıyla başlamıştı. Birçok lig yönetiminin aksine, ligi başlattıktan birkaç hafta sonra kupayı oynatmayı planlayan Almanya’da kupa maçları geldi çattı. Yarı final aşamasında ara verilen kupanın tüm maçları, yine Spor Smart (Smart Spor) ekranlarında olacak.

Bölgesel Lig’den Saarbrucken, Bundesliga’dan Leverkusen’e Karşı

Almanya Kupası yarı final maçlarının ilki, 9 Haziran Salı günü oynanacak. Kupanın sürpriz ekiplerinden Saarbrucken, Leverkusen’i konuk edecek. Karşılaşma, saat 21:45’te başlayacak.

Kupanın sürpriz ekiplerinden Saarbrucken, bölgesel ligde mücadele ediyor. Kupada ise sezon boyunca büyük sürprizlere imza atarak, adlarını yarı finale yazdırdılar. Bundesliga’dan Köln ve Fortuna Dusseldorf gibi ekipleri mağlup eden Saarbrucken, yarı finalde de aynı sürprizi Bayer Leverkusen’e yapmak istiyor.

Bayer Leverkusen ise, daha sancısız bir yoldan yarı finale uzandı. Bundesliga’dan sadece Paderborn ve Union Berlin ile oynayan Leverkusen, sadece bir maçı deplasmanda oynadı. Saarbrucken önünde hata yapmayarak, adlarını finale yazdırmanın peşinde olacaklar.

Yarı Finalin İkinci Maçı 10 Haziran’da

Salı gününü mutlu sonla taçlandıracak ekibin rakibi ise, Bayern Münih-Eintracht Frankfurt mücadelesi sonrasında belli olacak. Müsabaka, Çarşamba günü saat 21:45’te oynanacak.

Ligde son 4 haftaya girilirken, şampiyonluk için gün saymaya başlayan Bayern Münih’in artık hedefleri; Almanya DFB Pokal ve Şampiyonlar Ligi. Bu doğrultuda hata yapmak istemeyen Bayern Münih, geçen sezonun Almanya DFB Pokal rövanşını da almak istiyor.

Frankfurt ise, bu sezonu muhtemelen unutmak isteyecek. Geçtiğimiz sezon ligde ve Avrupa’da harikalar yaratan takım, bu sezon bir türlü istikrarlı sonuçlar elde edemedi. İnişli çıkışlı bir grafik çizen Frankfurt, kupada RB Leipzig’i eleme başarısı göstermişti. Kupada adlarını finale yazdırarak, geçtiğimiz sezonun kupa finalinde yaptıkları gibi Bayern Münih’i devre dışı bırakmak için sahada olacaklar.