Hamburg - Holstein Kiel İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

07.06.2020 - 18:44

Hamburg - Holstein Kiel İddaa Tahmini ve Maç Önü Analizi

Bundesliga 2’de haftanın son maçında 49 puanla, 3. sırada bulunan Hamburg, 38 puanla 11. sıradaki Holstein Kiel’i ağırlıyor. 

Hamburg Defansı Güven Vermiyor

Hamburg’ta uzun süredir sakatlığı bulunan iki stoper, Ewerton Almeida ve Gideon Jung yine yok. Hamburg, onlarsız da idare edebildiği için çok önemli eksikler değiller. Dieter Hecking’in ekibi, 3. sıradaki yerini koruyor ama 4. sıradaki Heidenheim’ın yaklaşması, ev sahibi için endişe verici durumda. Pandemi arasından sonra oynadıkları 4 maçta ilk kez geçen hafta kazanabildiler. Gol atan ama gol de yiyen bir Hamburg izliyoruz. Bu kapışmanın pazartesi oynanması da, skora etki edecektir. 

Hamburg: Heuer Fernandes; Leibold, Van Dronge, Letschert, Vagnomen; Hunt, Fein, Dudziak; Jatta, Pohjanpalo, Harnik

Kiel Büyük Maçlara İyi Konsantre Oluyor

Holstein Kiel’de 7 golü bulunan Serra, oynamayacak. Serra’nın sakatlığı uzun süredir sürdüğü için, yeni bir eksik değil. Genç Ole Werner’in çalıştırdığı Holstein Kiel, tam bir deplasman takımı görünümünde. Ligin üst sırasındaki ekiplerden bile daha iyi bir deplasman puanına sahipler. Ligde bir hedefleri yok. Orta sıradalar. Düşme potası ile aralarında 8 puan fark var. Kalan 4 haftada düşme hattına inmeleri mümkün görünmüyor. Holstein Kiel hedefsiz de olsa, genç antrenörleri sayesinde ligin üst sırasındaki rakiplere karşı iyi konsantre olabildiklerini görüyoruz. Geçen hafta uzatmanın son dakikasında yedikleri golle, lider Arminia Bielefeld’e kaybettiler. Keza Stuttgart’ı kendi sahalarında mağlup etmeyi başarmışlardı. Bu yüzden, Holstein Kiel’in hedefsiz olduğuna bakmamak gerek. Hamburg’a çelme takmak için her yolu deneyeceklerdir. 

Holstein Kiel: Gellos; Van Den Be., Thesker, Wahl, Neumann; Mühling, Meffert; Atanga, Salih Özcan, Iyoha; Lee

Holstein Kiel, deplasmanlarda hafife alınmaması gereken bir takım. Skor bulabilen orta saha oyuncuları dâhil, önemli ayaklara sahipler. Hamburg’un ilk iki sıra için hedefi sürüyor. Bu maçla beraber, 5 haftaları var önlerinde. Stuttgart’ın puan kaybı sonrası, 2. sıra için de şansları açıldı. Keyifli bir maç izleriz. Karşılıklı golleri öne koyarım. İddaa’da 1.55 orandan KG var bahsi oynanabilir. 

Yazan: Aylin Bermant