Bundesliga 31’inci Haftasında Şifresiz Yayınlanacak Maç Belli Oldu

07.06.2020 - 17:02

Bundesliga 31’inci Haftasında Şifresiz Yayınlanacak Maç Belli Oldu

TRT Spor ekranlarından her hafta bir maçın şifresiz yayınlandığı Bundesliga’da, haftanın şifresiz maçı belli oldu. 31’inci haftada TRT Spor ekranlarından şifresiz yayınlanacak mücadele, Hertha Berlin- Eintracht Frankfurt.

Her hafta Bundesliga’dan bir maçı şifresiz yayınlayan TRT Spor’da, haftanın maçı belli oldu. Karantina dönemi sonrasında lige inanılmaz bir giriş yapan Hertha Berlin ile Eintracht Frankfurt arasındaki mücadele, TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. 13 Haziran Cumartesi günü oynanacak bu mücadelenin başlama saati, 16.30.

Hertha Berlin Ara Sonrasındaki İlk Mağlubiyetini 30’uncu Haftada Aldı

Ara sonrasında Bruno Labbadia yönetiminde lige başlayan Hertha Berlin, yaptığı yatırımların meyvesini önümüzdeki yıllarda alabileceğinin sinyallerini verdi. Oynadığı ilk 4 karşılaşmada 3 galibiyet, 1 beraberlik çıkaran Herha Berlin, 30’uncu haftada Borussia Dortmund karşısındaydı. Geçen 4 haftanın aksine biraz daha “silik” bir futbol oynayan Hertha Berlin, sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Bu mağlubiyet, aynı zamanda Labbadia’nın takımı başındaki ilk mağlubiyeti oldu.

16 Mayıs’ta başlayan ligde, aldığı galibiyetlerle üst sıralara tırmanan Hertha Berlin, kalan 4 maçı kazanarak, Avrupa Ligi’ne katılım bileti elde etmek istiyor.

Adi Hütter’in Denemediği Şey Kalmadı

Geçtiğimiz sezon harika bir performans ortaya koyan Eintracht Frankfurt, bu sezonun hayal kırıklığı yaratan ekiplerinden biri. Ara sonrasında da iyi bir geri dönüş yapamayan Frankfurt’ta teknik direktör Adi Hütter, Freiburg mücadelesinin 70’inci dakikasından sonra 3’lü savunmaya döndü ve Aralık ayından bu yana, ilk kez 3’lü savunmayla oynamaya karar verdi. O maçta kısa sürede 3-1’den 3-3’e skoru getiren Frankfurt, Wolfsburg ve Werder Bremen maçlarında da üçlü savunmayla, üç puanı hanesine yazdırdı. 30’uncu haftada ise Frankfurt, başarılı sonuçları beraberinde getiren 3’lü savunmaya rağmen, Mainz karşısında varlık gösteremedi ve sahadan 2-0’lık mağlubiyetle ayrıldı.

Sezon başından bu yana kötü gidişatı durdurmak için savaş veren Adi Hütter’in, Hertha Berlin karşısında da farklı bir şeyler deneyebileceği tahmin ediliyor. 

Tam bir taktik savaşı olması beklenen Hertha Berlin- Eintracht Frankfurt arasındaki mücadeleyi, 16.30’dan itibaren TRT Spor ekranlarından izleyebileceksiniz. Her hafta olduğu gibi yine maç önü ve maç sonu programları da TRT Spor’da olacak.