S Sport Plus Nasıl İzlenir?

06.06.2020 - 15:44

S Sport Plus Nasıl İzlenir?

Spor yayıncılığını bir üst seviyeye taşıyan Saran Group, S Sport Plus kanalında dijital yayıncılık anlayışını, spor etkinlikleri ile buluşturuyor. “S Sport Plus’a nasıl üye olunur?”, “S Sport Plus ücretli mi?”, “S Sport Plus’ın mobil uygulaması var mı?”, “S Sport Plus hangi kanalda?”, ve bunun gibi sorulara makalemizde cevap arıyoruz. 

S Sport Plus Ücretli Mi? S Sport Plus Üyelik Ücreti Ne Kadar?

Dijital yayın ve uygulama üzerinden yayın yapan S Sport Plus’a, ücretli üyelik ile erişim sağlanıyor. 1 Haziran 2020 itibariyle, yıllık paket ücreti 159.99 TL. S Sport Plus üyeliği, ssportplus.com sayfasından alınabilir. 

S Sport Plus Hangi Kanalda?

Dijital yayın yapan S Sport Plus kanalı, uyduda bulunmuyor. S Sport 2 ya da S Sport kanalları gibi ücretli platformlarda da yer almıyor. 

S Sport Plus kanalı 3 şekilde izlenebilir:

Web tarayıcınızla bilgisayarda,

Apple Store ve Google Play’den ücretsiz indirilebilen Mobil uygulamada,

Apple TV, Anroid Tv ve  Chromecast desteğiyle geniş ekranda.

S Sport Plus Hangi Ligleri Yayınlıyor?

Spor dallarını en zengin haliyle izleyicisine sunan S Sport Plus, dört farklı spor branşında önemli liglerin yayınları ile öne çıkıyor:

Futbol:

Premier Lig, 

Bundesliga,

Portekiz Primeira Ligi,

Dövüş sporları:

UFC

Basketbol:

NBA,

Eurocup,

FIBA,

NCAA

Motorsporları:

Formula 1,

Moto Gp

Canlı yayınlar, tekrar izle seçeneği, çift dil tercihi, full hd yayınlar ve geniş ekran deneyimi S Sport Plus’ın belli başlı özellikleri. 

S Sport Plus Şifresiz İzlenir Mi?

Dijital platformdan yayın yapan S Sport Plus, sadece ücretli üyelik ile izlenebiliyor. Şifresiz izleyebilmek için, aylık ya da yıllık abonelik ile S Sport Plus’a üye olunabilir. 

1 aylık abonelik ücreti olan 17 TL ödeyerek 3 ay boyunca S Sport Plus izleyebilmek için buraya tıklayınız.

S Sport Plus Kimin Kanalı, S Sport Plus’ın Sahibi Kim?

S Sport ve S Sport 2 kanallarının sahibi Saran Group Medya, S Sport Plus ile son teknolojiyi sporseverlerin kullanımına sunuyor. İş insanı Sadettin Saran’ın sahibi olduğu Saran Group Medya’nın en yeni spor yatırımı, S Sport Plus. Birçok farklı özelliği içinde barındıran S Sport Plus kanalı, dijital yayıncılık anlayışı ile esnek izleme imkânları sunuyor. Günümüzde birçok evde, aynı sırada internete bağlı bulunabilen farklı cihazlar ile S Sport Plus’ın canlı yayınları aynı anda, 5 yayına kadar izlenebiliyor. Canlı yayınlar, alternatif spor branşları, geçmişten hikâyeler ile dolu spor belgeselleri S Sport Plus’ın zengin içeriğinde yer alıyor.